Cyberpunk 2077 har varit en skumpig resa för CD Projekt, och de har fått lägga en hel del krut på att fixa spelets olika skavanker i efterhand. Men det vankas även nytt material, och de har försäkrat att de utlovade story-expansionerna är på väg och sagt att åtminstone den första ska släppas nästa år. Nu har de berättat lite mer om vad som händer på företaget, och via Twitter delar användare Nibel med sig av höjdpunkterna.

I presentationen ser vi bland annat att CD Projekt successivt flyttat över utvecklare till att jobba på expansionen sedan spelet släpptes, medan antalet utvecklare som sysslat med support av spelet såväl som next gen-versionen har blivit allt mindre. Det har lett till att en majoritet av utvecklingsteamen hos företaget nu jobbar med expansionen. I relaterade nyheter verkar dessutom dialog från expansionen ha läckt ut på internet, så passa er för spoilers där ute.

Men de jobbar ju även med ett nytt Witcher-spel, och där ska de inledande efterforskningarna nu varit klara, så spelet befinner sig i förproduktion. Vad spelet kommer att handla om vet vi inte, men det tycks komma att kretsa kring lodjurets Witcher-skola.