Att den senaste svenska spelsuccén heter V Rising står redan klart, i och med att spelet redan har krängts i över en miljon exemplar. Så vad väntar inom den närmsta framtiden för spelet? Det berättar utvecklaren Stunlock lite om i ett nytt blogginlägg.

De betonar att detta är en resa där färdplanen inte är huggen i sten, och innan vi beger oss iväg på allvar ska buggar fixas, balanseringen justeras, servar optimeras och underlättande funktioner läggas till. De kommer även att analysera data från spelets första veckor på early access-marknaden, för att på så sätt slå fast det bästa sättet att gå vidare.

Med det sagt jobbar de redan nu på nytt material till spelet, men snarare än att släppa en serie mindre uppdateringar vill de satsa på större släpp. När den första av dessa kommer vet de dock inte, för de vill se till att den verkligen tillför något nytt till upplevelsen. Konceptkonstnärerna skissar dock för fullt på potentiella, framtida scenarier, och ett exempel på det ser ni i artikelbilden ovan.

Har ni några speciella frågor att ställa till Stunlock så kan ni ställa dem här, så kommer de att försöka hitta tid att svara på några av dem. FZ har dessutom en officiell V Rising-server, som ni hittar information om här.