Det enda vi har sett av svenska Machinegames Indiana Jones-spel, är en snabb teasertrailer med mysig musik och detaljer som kanske skvallrade om något av innehållet. Vi har också förutsatt att spelet, som fortfarande är i en mycket tidig utvecklingsfas, kommer att vara exklusivt för Xbox och Xbox på pc. Men, en podcast med bland annat medlemmar från Windows Central hävdar att så kanske inte blir fallet.

Det är i Xbox Two-podden som Jez Corden påpekar att att spelet inte kommer att vara exklusivt - "it isn't”, säger han som svar på frågan. Men, han säger även att det var länge sen han fick den informationen, så saker och ting kan komma att ändras. Ta allt med en nypa salt, tycker vi.

Todd Howard på Bethesda är oavsett exekutiv producent för Machinegames-spelet, och med tanke på alla de dyra uppköp som Microsoft har gjort den senaste tiden vore det kanske konstigt om man väljer att gå brett med ett så populärt varumärke som Indiana Jones. Kanske får vi reda på mer under Microsoft och Bethesda presskonferens, 12 juni.