Ett av de mest omtyckta metroidvania-liren får nog sägas vara Hollow Knight från 2017. En uppföljare utannonserades i början av 2019, men även om vi fått en del gameplay att titta på så har släppdatumet lyst med sin frånvaro, och nu var det rätt länge sedan vi fick se något från spelet.

Det kan det dock bli ändring på i sommar – det är åtminstone vad som kan antydas på Twitter. Där skriver Geoff Keighley att det inte finns någon bättre känsla än när en bra världspremiär dimper ner i inkorgen.

Det är i sig självt rätt intetsägande, men Matthew Griffin – ansvarig för marknadsföring för bland annat Hollow Knight: Silksong – svarar: "Jag godkänner denna tease =p". Värt att tillägga (tack @Fezk) är att han även sköter marknadsföringen för Crowsworn, så det kan även röra sig om det, även om det spelet fortfarande är väldigt tidigt i sin utveckling.

Summer Game Fest drar igång nu på torsdag klockan 19, så vi får hoppas att interaktionen ovan innebär att vi till slut kommer att få se lite mer från spelet och framförallt får en aning om när det kan tänkas släppas.