Diablo Immortal har fått massiv kritik för den aggressiva hållningen till ingame-köp. Spelare har räknat ut att det kostar enorma summor att köpa sig till allt innehåll i spelet, och det hazard-liknande systemet med rifts och crests har mött rejält motstånd. Spelet har förärats avgrundsdjupa användarbetyg, men har trots det dragit in tiotals miljoner dollar på bara några veckor.

Men en del spelare håller humöret uppe - bland annat genom att skapa enarmade banditer som simulerar hur liten chans det faktiskt är att få bra drops, trots att du spenderar stora summor. På sajten $25 Rift Simulator kan du gambla friskt utan att riskera att förlora några riktiga pengar, och ändå klia det där irriterande suget som uppstår i Immortals gambling-liknande system.

Spelare klickar helt enkelt på knappen “waste $25”-knappen för att se dropchanserna, och det hela ska då simulera legendary crest-lootlådorna i spelet. Det hela kan ses som lätt underhållning, och samtidigt en sorts illustration över hur snabbt det kan gå att bränna en förmögenhet i Immortal. Lycka till!