Den enormt ambitiösa och lovande modden Fallout: London har varit under utveckling i flera år, vilket inte är konstigt med tanke på att det är ett fritidsprojekt och dessutom i samma storleksordning som en stor expansion. Även Bethesda själva har bevisligen koll på modden, eftersom de under förra året anställde dess huvudförfattare, Stephanie Zachariadis.

Nu har ytterligare en person försvunnit från projektet för att istället börja jobba för Bethesda, och det är Ryan Johnson, som agerade teknisk chefsrådgivare. I ett meddelande på Twitter skriver det officiella Fallout: London-kontot att det är bitterljuvt att se Johnson gå till Bethesda, där han ska jobba med bandesign. De säger att hans professionalism och hängivelse verkligen kommer att saknas, men att de verkligen ser fram emot att se vilka världar han kan skapa hos Bethesda.

De skriver även att en annan medlem i teamet, projektledaren Dean Carter, erbjöds en position hos Double11 – en gren av Bethesda i Storbritannien – men beslutade sig för att tacka nej och fortsätta jobba med Fallout: London.

Fallout: London ska släppas någon gång nästa år, och den senaste trailern hittar ni här.