Den sjukt ambitiösa Fallout 4-modden Fallout: London har inte släppts än, men för en person är den redan en stor succé. Moddens huvudsakliga författare har hittills varit Stephanie Zachariadis, men nu har hon anställts av inga mindre än Bethesda själva för att jobba med uppdragsdesign. Zachariadis hade många andra meriter och det är inte alls säkert att det var just hennes arbete med modden som fick Bethesda att välja henne, men det har säkert varit en bidragande faktor.

Det innebär att hon inte längre kommer att jobba med Fallout: London, men teamet bakom modden försäkrar oss om att hon jobbat hårt med att få klart allt hon behöver och att en ny chefsförfattare kommer att ta över så småningom. De poängterar att handlingen redan är färdig och att det kvarvarande arbetet främst består av att skriva dialog.

Fallout: London beskrivs som en modd i DLC-storlek, med en spelvärld i samma storlek som vanilla Commonwealth i Fallout 4. Modden bjuder på allt man kan vänta sig av ett Fallout-spel, inklusive en handling att följa, vapen att hitta, karaktärer att interagera med och uppdrag att slutföra. Den har dock ännu inget släppdatum.