Saints Row är bara en dryg månad bort (23 augusti) och ser ut att bli en riktigt utflippad upplevelse. Det ser man inte minst i de kriminella affärsmöjligheter (ventures) vi kan investera i och sedan placera ut på olika platser i spelvärlden.

Dessa genererar sedan nya uppdrag och aktiviteter, som bland annat inkluderar storfavoriten försäkringsbedrägeri, där man använder sin egen trasdockekropp till att orsaka så mycket skada som möjligt innan man tappar farten. Vi kan återigen trigga ett adrenalinläge för att få ännu fler poäng, och den här gången får det dessutom bilar att explodera om vi kolliderar med dem.

IGN har tagit sig en titt på några av dessa sidoaktiviteter i videon ovan. Utöver försäkringsbedrägeriet kan vi även hitta lastbilar med fat av radioaktivt avfall på flaket, och dessa kan börja läcka om vi inte tar det varsamt under resans gång.

Vi kan även stjäla "matbilar" och ta hand om den resulterande vågen av fiender eller utrusta vår egen bilverkstad genom att sno specifika bilmodeller. Betydligt fler aktiviteter lär vankas i det färdiga spelet, som alltså släpps 23 augusti till Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4/5, pc och Stadia (tack, @Robbis). Innan dess kan ni ta en titt på FZ:s förhandstitt.