Blizzards peka-klicka-äventyr Warcraft Adventures: Lord of the Clans lades som bekant ned där i slutet av 90-talet. En version av spelet läckte för några år sedan och det visades sig då att spelet i stort sätt var färdigt när Blizzard lät hammaren falla på projektet. Spelet var helt spelbart, men ljudet synkade inte helt på vissa ställen och filmerna i spelet var jobbigt lågupplösta. De senaste sex åren har ett inbitet fan ägnat sin fritid åt att remastra spelet.

Nu är det ju förstås bara så mycket som går att göra när inte källkoden finns, men DerSilver83 (som personen kallar sig) har förhand tagit bort artefakterna i mellansekvenserna. Personen har också använt Photoshop för att rita om flera av scenerna i filmerna ruta för runt. Förutom detta så har ljudet synkats och andra smågrejor fixats. Det finns en film här nedan där man kan se resultatet.

Moden till spelet går att hämta här. Den senaste versionen blir också den sista då utvecklaren säger att hen vill avsluta medan projektet fortfarande är roligt och inte känns som en börda.