Tidigare i år sa Rockstar att arbetet med GTA VI (eller vad det nu kan tänkas heta) är igång. Namn, karaktärer, skådeplats, plattformar och releasedatum är ännu okänt, men tecknen på att de flyttar resurser till sexan blir allt fler.

Senast i raden är att företaget tackar alla som jobbat med GTA V och GTA Online. Och det är många - listan består av 5 101 namn! Eftertexterna betyder inte att de slutat uppdatera GTA Online, men det är ju ändå någon sorts avslut. Så här säger företaget:

Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online represent the combined efforts of our global team over many years. We want to acknowledge and thank everyone who has contributed to these games, from their original launch in 2013 all the way through to present day.

Det har kommit en hel flock andra tecken på att GTA VI får allt mer uppmärksamhet av Rockstar. Förra månaden sa Take-Two-chefen att spelet ska höja den kreativa ribban för hela underhållningsbranschen. I juli ryktades om en kvinna och en man i huvudrollen (tänk Bonnie och Clyde). Rockstar ryktas ha lagt remasters i malpåse och använda resurserna till GTA VI. Red Dead Redemption 2:s onlinedel får mindre resurser, och de väntas gå till... ja, du fattar.

GTA V har sålt i 169 miljoner exemplar. Den 17 september fyller det nio år. Även om vi kanske inte spelar GTA VI innan tioårsdagen så vet vi förhoppningsvis vad det handlar om innan dess.