Lyckades du inte hålla ögonen öppna under nattens State of Play-sändning från Sony? Lugn, här nedan har du alla trailers och nyheter som natten bjöd på.

God of War: Ragnarök

Från årets förmodligen tyngsta Playstation-titel bjöds det på en tre minuter lång storytrailer med dramatiska far och son-samtal och antydan till bråk med en hammarförsedd asagud. Spelet släpps till PS5 och PS4 den 9 november.

Rise of the Ronin

Actionrollspel från Team Ninja (Nioh) som utspelas i 1860-talets Japan. Ska släppas 2024 och beskrivs som "konsolexklusivt för Playstation 5", vilket väl skvallrar om potentiell release på pc också.

Pacific Drive
Överlevnadsspel som helt äger rum i en bil. Du kör runt i nordvästra USA, och hittar olyckligtvis in i en zon fylld av radioaktivitet och anomalier efter hemliga militära experiment. Verkligheten rämnar och det är inte mycket annat att göra än att fly. Släpps till PS5 och pc under 2023.

Tekken 8
Officiellt avtäckt efter lång tids spekulation. Trailern visar en strid i det skick spelet befinner sig nu, och allt rullar i 60 bilder per sekund. Spelet är dock långt från färdigt så vi får vänta på besked om när det kan tänkas vara färdigt.

Stellar Blade
Hette tidigare Project EVE och ser väldigt mycket ut som japansk action. Släpps 2023 till PS5 och kallas "console exclusive" så det kan nog bli pc-release också.

Hogwarts Legacy
Terminsstart för trollkarlsskolan den 10 februari, i klassrummen PS5, PS4, Xbox Series, Xbox One, Switch och pc.

Synduality
Dystopisk tredjepersonsaction som utspelas år 2222. Siktar på release till Playstation (5 och 4), Xbox (Series och One) och pc under 2023.

Like a Dragon: Ishin!
Remake av den gamla Yakuza-spinoffen. Släpps 2023 till PS4 och PS5.

Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge (Enhanced Edition)

Virtual Reality-spelet till Oculus Quest/Quest 2 kommer till Playstation VR2 nästa år.

Demeo
Ett till PSVR2-spel. Okänt releasedatum.