Dying Light 2 försenades flertalet gånger, och DLC:t Bloody Ties följer i pappas fotspår. Det har redan försenats en gång, och nu meddelar Techland via Twitter att de inte mäktar med det tidigare släppdatumet 13 oktober, utan måste skjuta upp det till 10 november.

Anledningen är det sedvanliga polerandet och mosandet av buggar, och de passar även på att bjuda in folk till sin Discord för att ställa frågor till utvecklingsteamet nu på fredag. Exakt vad Bloody Ties kommer att inkludera är inte helt klarställt, men en typ av gladiatorarena har varit ett framstående inslag i det material som släppts. Techland har dock försäkrat att DLC:t även har en runt 5–6 timmar lång handling att följa såväl som sidouppdrag.

Men trots väntan på DLC så har grundspelet fått helt okej betyg och framför allt sålt riktigt bra. På FZ var det Johan Lorentzon som recenserade. Han gav det en 3:a i betyg och prisade bland annat parkouren och hur världen förändras baserat på ens val, medan den svajiga handlingen och bristen på skjutvapen var ett par av de svaga punkterna.