Den klassiska tillbehörsmakaren Thrustmaster är sena på direct drive-bollen, men nu verkar deras första racingratt av den typen vara nära. Den 17 november kommer de avtäcka sin första ratt av den sorten, och den ska släppas innan året är slut.

Av tweeten nedan framgår att de kommer göra en rattbas till pc - konsolstöd nämns inte - och att den presenteras i en Twitch-stream som börjar klockan 16 den 17 november.

Redan i augusti 2021 stod det klart att Thrustmaster planerade en direct drive-ratt, och det såg då ut som att den skulle släppas innan året var slut. De har teasat något stort på Twitter, men det har varit tyst där sen i våras. Men nu har man alltså ett konkret datum för avslöjandet.

Intressant nog avtäcke konkurrenten Logitech i går sin första direct drive-ratt. Den heter Pro Racing Wheel och släpps nu i september, tillsammans med pedalerna Pro Racing Pedals. Båda produkterna säljs separat och kostar 12 000 respektive 4 200 kronor. FZ recenserar dem båda inom kort (gissningsvis nästa vecka), tills dess har du mer info om dem här.