Om en månad, den 9 november, är det återigen dags att tampas med gudar, och om ryktena stämmer verkar God of War Ragnarök ha en hel del innehåll. Detta baseras på en källa som till Insider-gaming ska ha uppgett att spelet tar runt 40 timmar att klara, vilket då inkluderar alla sidoaktiviteter som spelet erbjuder.

Om man istället bara vill kuta igenom handlingen och inte göra några valfria aktiviteter eller uppdrag, ska det ta runt 20 timmar. Sett till enbart handlingen verkar Ragnarök alltså vara ungefär lika långt som det förra spelet, men bjuda på nästan dubbelt så mycket sidoinnehåll, sett till speltiden. Källan hävdar även att 3 1/2 timme av de 20 timmarna i handlingen vigs åt mellansekvenser, medan de resterande 16 1/2 timmarna är rent spelande.

Men allt detta är ju bara uppskattningar och kan skilja sig rejält från spelare till spelare, och vi vet dessutom inte om informationen från källan stämmer. Hur som helst är det bara en dryg månad kvar till släpp, så då får vi se själva. Preppa genom att spana in en sammanfattning av handlingen från det förra spelet.