Keiichiro Toyama är mannen som skapade bland annat Silent Hill, och tillsammans med Bokeh Game Studio jobbar han nu på ett nytt skräckspel vid namn Slitterhead. Det har beskrivits som en genreöverskridande titel med mer betoning på action, vilket vi även får se prov på i den utvecklingsvideo som nu har släppts.

Videon fokuserar på processen med att testa spelet och få feedback under utvecklingen, men visar även några snabba gameplay-skymtar från tidiga versioner av spelet. Spelaren tycks kunna använda både svärd och avsågat hagelgevär i striderna, och vid ett tillfälle används även en förmåga som återställer liv. För de som inte fick nog av att ratta djur i Stray verkar det även som att vi kommer att få styra en hund.

De säger även att spelet har en del unika funktioner, och att det är dessa som speltestare har pekat på som de bästa i spelet, så förhoppningsvis lyckas de impa på oss. De sade för flera år sedan att spelet skulle släppas under 2023, men det är oklart om så fortfarande är fallet.