En av sommarens riktigt trevliga spelöverraskningar var Dave the Diver, där man varvar dykäventyr med att driva en sushirestaurang. Konceptet och den tilltalande pixelgrafiken lockade mången spelare, vilket resulterade i en inledande försäljning på över en miljon exemplar. Men precis som Dave själv har teamet på Mintrocket varit flitiga även efter släppet, och sedan några dagar tillbaka är den senaste uppdateringen ute.

En av de främsta nyheterna är att man nu slipper ägna sig åt knapphamrande, bland annat när fiskar ska vevas in. Det är bara att gå in i inställningarna för att aktivera denna funktion, så slipper man slita ut tummar och knappar.

Spelare på Steam Deck kan även glädjas åt att storleken på spelets användargränssnitt har justerats för att bli enklare att tyda på mindre skärmar, och det vankas även mindre oreda i ens lager eftersom en sorteringsfunktion har lagts till.

Utöver det har balansändringar för priser och löner lagts till, såväl som en rad andra fixar och ändringar som ni läser om här. Dave the Diver är ute på pc och en Switch-version ska släppas senare i år.