GTA VI-trailern släpptes förra veckan, lite tidigare än planerat till och med, och har i skrivande stund nästan 140 miljoner visningar på YouTube. Men alla blev inte helt nöjda av att få den första officiella titten på nästan del i Rockstars succéserie.

Lawrence "Florida Joker" Sullivan är en man som fått sitt smeknamn på grund av sina Joker-inspirerade ansiktstatueringar och (en gång i tiden) grönfärgade hår, och nu är han arg över att en karaktär i GTA VI möjligtvis har inspirerats av honom och det "mug shot" som togs efter att han gripits.

Kort efter trailersläppet lade han upp en video på Tiktok där han sa till Rockstar att "Vi måste snacka", men han verkar inte ha fått gehör, och nu har han släppt ytterligare videor.

I den senaste hävdar han att Rockstar har stulit hans liv och att han vill ha "en miljon eller två", alltså uppemot 20 miljoner kronor. Lindsay Lohan försökte sig på ett liknande krav när hon tyckte att en blond kvinna i GTA V:s marknadsföring var en kopia av henne, men förlorade till slut i rätten.

Någon som inte tror att Sullivan kommer att få en spänn av Rockstar är Roger Clark, rösten till Arthur Morgan i Red Dead Redemption 2, och han uppmanar istället Sullivan att dra nytta av uppmärksamheten han fått för att bygga sitt varumärke.