Nehe, här har vi suttit och laddat inför klockan 15 i dag, men nu har Rockstar släppt trailerjäkeln för Grand Theft Auto VI tidigare än planerat. Anledningen stavas givetvis L-Ä-C-K-A, och visst sjutton är det trist att de inte fick chansen att avtäcka den som planerat.

Precis som det spekulerats i kommer vi att återvända till Vicy City, fast denna gång i nutid. Eller kanske rättare sagt till delstaten Leonida, så det är inte omöjligt att det finns fler städer att härja i. I trailern får vi dessutom se lite träskmarker, så det vankas inte bara stadsmiljöer.

Det har ryktats att spelet har två spelbara karaktärer, men denna första trailer fokuserar i så fall på den kvinnliga varianten, som heter Lucia. Hon ser ut att påbörja sin resa i fängelset, men huruvida hon bryter sig ut eller blir släppt återstår att se. Den andra (potentiella) karaktären är av allt att döma hennes pojkvän, och tillsammans ses de bland annat råna en butik.

Spelet kommer under 2025, men det är bara Playstation 5 och Xbox Series X/S som nämns i ett pressmeddelande som skickats ut, så det verkar som att pc-spelare får vänta även denna gång.