Cliff "CliffyB" Bleszinski har svårt att släppa spelvärlden. Efter de stora framgångarna med Gears of War tog han en paus och återvände med Lawbreakers, som blev något av en flopp som ledde till att Boss Key Productions lades ner. Hoppet finns fortfarande att återuppliva det, men eftersom Nexon numer äger varumärket Lawbreakers är det oklart om det kommer att lyckas.

Bleszinski hade även gärna jobbat med ett nytt Gears of War-spel i en konsultroll, och är lite upprörd över att Microsoft och The Coalition inte har nappat på hans erbjudande.

Om de hade varit smarta så hade de anlitat mig så att jag kan bidra, för bara ur ett PR-perspektiv hade det varit guld. Men inget. Nåväl, det är vad det är. Då får det vara så.

Han säger sig ha några andra konsultmöjligheter i spelbranschen, men uppger inte vad det rör sig om eller om det är något han faktiskt kommer att nappa på. Annars har han fullt upp med att göra serietidningar, driva restauranger, skriva memoarer, medproducera en Broadway-musikal och snart även göra standup.