Minns du #Hydro Thunder, en vida omtyckt arkadracer med båtar i fokus från #Midway? I vilket fall som helst meddelar nu #Microsoft Game Studios och #Vector Unit att #Hydro Thunder Hurricane är på väg exklusivt till Xbox Live. Flera nya spelbara båtar tillkommer, samtidigt som en del klassiker återfinnes. Lägg därtill på ett antal nya spellägen och många nya båtar och H2O-fetischisten inom dig får sitt lystmäte. Matt Small, creative director på originalet, uttrycker sig om vad du har att se fram emot:

Vi är gigantiska fans av originalversionen av Hydro Thunder. Det är så mycket däri som redan funkar - de exalterande hastighetsökningarna, de galna genvägarna, de gigantiska hoppen och dropp-offsen. Vi visste att vi ville behålla allt det - ja till och med lägga till mer av det. Samtidigt, så behövde vi komma med något nytt, något mer än att bara återskapa originalet med ny grafik.

Till sommarn släpps spelet och kommer stötta splitscreen upp till fyra spelare, eller onlinebataljer med upp till åtta spelare. Kanske blir det till och med ett subsititut för stranden om Beach 2010 inte uppnås?

Skicka en rättelse