Via ett inlägg på officiella Eve-sajten meddelar senior producer Torfi Frans Olafsson att gratis-expansionen Tyrannis anländer en vecka senare än väntat. Nytt släppdatum blir den 26 maj, för er som är sugna.

Vi är ledsna att behöva meddela att släpp för vår kommande expansion Tyrannis försenats en vecka till den 26 maj, och att market seeding of Planetary Command Centers [wtf] försenas till åttonde juni. Eve Gate kommer också släppas den 26 maj med dess webb-access till Eve Mail, Calendar och omgjorda kontakter - både in-game och på webben.

Enligt #CCP kommer förseningen också ge spelarna mer tid att lära sig om de nya gameplay-möjligheterna och träna upp relevanta färdigheter.

Längtar du efter Tyrannis?

Håller med Idono, inget intressant i denna expansion ändå så för mig gör det detsamma. Gör bara så att alla som kommer för att sätta upp sina baser som jag vill skjuta ner får komma lite senare. Yo-ho and a bottle of rum! 18/05 Antagligen "alle man till livbojarna" ;) Personligen vill jag ha ett rymdspel som känns levande. Jag menar hur realistiskt är det att ensam styra en stor kryssare utan någon besättning som man kan interagera med? 18/05 Riktigt bra spel, tröttnade dock när kollisionsmekaniken flippade ur och gjorde så att min Battlecruiser stod och guppade mot en vägg samtidigt som jag blev beskjuten. Ni kan ju gissa vad som hände. =/ 18/05 Har spelet men det tar en evighet att sätta sig in i spelet vilket jag tycker är både dåligt och bra. Dåligt i det att man lätt kan tröttna och ge upp. Bra i det att när man väl har tagit sig riktigt in i det kan det vara väldigt givande:) Vi får se om... 17/05 "Market seeding of planetary command centers" är helt enkelt processen där de släpper ut några utav föremålen som kallas "planetary command centers" för ett pris de anser är rimligt så att de etablerar ett resonabelt pris innan spelarna själva hinner... 17/05 Spelat alldeles för kort tid för att påverkas i större mån, ska försöka tjäna lite extra på marknaden.... Men om jag längtar - ja för böveln! Massa extra grejer att hålla reda på och drömma om O_o 17/05 Okej, då vet vi det. 17/05 Gör inget. Inte något intressant i denna expansionen. 17/05
Skicka en rättelse