#Sports Interactive och #Sega Europe meddelar idag att #Football Manager 2011 till Windows och Mac samt #Football Manager Portable 2011 till PSP väntas ut innan jul. En mer finslipat lir än någonsin är utlovat och till detta en drös nymodigheter. Exempelvis kommer du som manager kunna diskutera kontrakt med spelare och agenter i realtid. Detta försöker de få till realistiskt genom att de tagit kontakt med diverse fotbollsagenter för att förstå sig på hur det fungerar i verkligheten.

- På Sports Interactive så strävar vi alltid efter att ge spelarna den bästa möjliga upplevelsen, berättar Miles Jacobson som är Studio Director på Sports Interactive.

Träningssystemet är förbättrat på det sätt att ett intuitivt matchförberedelse-område lagts till. Det vill säga att om du vill att ditt lag ska vara bättre på en viss punkt inför en match, så går det att ordna. Detta gäller även ett utökat träningsschema för specifika spelare där fokus kan läggas på 14 olika individuella områden.

3D-match-motorn har utökats med över 100 nya animationer utöver nya känsloyttringar för spelare, nya modeller, arenor och mycket mer.

Interaktion mellan spelare, anställda och styrelsen är även den på en ny nivå med ett antal nya styrelsemöten och andra möten. Du kommer till och med kunna ha privata möten med dina spelare, såväl som publika konversationer gällande spelare på andra klubbar.

En ny mediamodul ingår vilket låter dig lättare ha kontroll på vad som händer i fotbollsvärlden och du har även fler möjligheter att skräddarsy den än någonsin tidigare. Som grädde på moset tillkommer även ett nytt dynamiskt system som håller koll på rykten inom ligor. Smaklig måltid helt enkelt.

(Bilden kommer från #Football Manager 2005. Bara för att)

Skicka en rättelse