Nu när #Bungie Software garanterat sitter och funderar på hur #Halo: Reach (5/5 FFFFFFU..ZZZ-loggor av oss) inom en oerhört kort tid kommer tas emot av fansen kan de i en intervju med Develop Online meddela att de arbetar på en ny spelmotor inför det stundande #Activision-samarbetet.

- Jag tänker att det går hand-i-hand med vår självständiga själ. Precis som vi inte vill utveckla ett spel på någon annans IP, så vill vi pusha vår teknologi på samma sätt. Det kommer vara vår utgångspunkt inför den utläsningsbara framtiden, berättar Brian Jarrard på Bungie.

- Ja, [den nya motorn är] faktiskt under utveckling, så jag skulle säga att det är i ett stadium där vi tekniskt är i slutet av förproduktionsstadiet. Men nu när Reach är klart så sätter vi den fulla tyngden av vårt team på projekt. Riktigt arbete är på gång.

Vad vill du att Bungie jobbar på härnäst? Om du frågar min smått asociale @Sebastian Lind ska det vara något som du kan spela ensam, men eftersom Bungie brukar briljera med flerspelarläget så blir han förmodligen besviken. Vilket kommer göra mig glad. Hans olycka, det vill säga.

Skicka en rättelse