Om du vänstrat (hur vågar du!?) och råkat besöka någon engelskspråkig spelsajt utöver din dagliga FZ-injektion så finns en möjlighet att du läst att rollspelet #Two Worlds II blivit försenat till början av nästa år. Dessa uppgifter gäller alltså inte den nordiska marknaden, där spelet kommer att dyka upp som väntat den 22 oktober till Windows, Xbox 360 och Playstation 3.

Ledsna stackare i Nordamerika, Storbritannien och Australien (med tillhörande områden) får däremot snällt vänta till nästa år. Förseningen sker därför att utvecklarna anser att spelhösten redan är sprängfylld med bra rollspel och de vill inte se sin nyfödde drunkna bland mängden. Anledningen att vi i Norden får spelet tidigare är helt enkelt för att vi råkar ha en annan utgivare med mer stake.

Utvecklarna lovar också att den version som släpps nästa år blir identisk med den vi får redan nu, eftersom spelet redan är klart. De enda ändringarna som kan ske är att 2011-släppet lär inkludera alla patchar och uppdateringar som hunnit släppas tills dess.

Skicka en rättelse