Med bara en dryg månad kvar till release avslöjar BioWare att Mass Effect 2 till PS3 nyttjar samma motor som Mass Effect 3.

Tycker du att #Mass Effect 2 till Playstation 3 ser ovanligt snyggt ut? Det är helt i sin ordning eftersom spelet använder sig av samma motor som kommande #Mass Effect 3.

"En av de första sakerna du kommer att lägga märke till är den förbättrade grafiken", berättar spelets producent, Jesse Houston. "Motorn skapades med Mass Effect 3 i åtanke men vi beslöt att använda den också för Mass Effect 2 till Playstation 3. Vi tog innehållet, historien och allt det andra och stuvade in det i ME3-motorn."

BioWare låter hälsa att de piffat till spelet på andra plan också. Kontrollen är justerad för att passa PS3-spelarna (även om man kan återgå till det gamla upplägget). Dessutom är spelet patchat och fyllt med DLC som PC- och 360-spelarna har fått avnjuta.

Kika på trailern till kommande Mass Effect 3 här för att få ett hum om hur snyggt tvåan kan bli till PS3.

[video=6665]

Låter ju bättre än man vågat hoppats: http://www.ign.com/videos/2010/12/17/mass-effect-2-playstations-video-interview?objectid=14235018 Förbeställning gjord! 17/12 nej me3 ska ju komma nästa år:P undra dock om hur lika me3 versionerna blir? Då ska alla ha me3 motorn. 17/12 Mer texturer på skivan osv ja, men i minnet blir de tyvärr färre. 17/12 I praktiken får man plats med mer texturer (eller högre upplösning) på ps3. Men utöver det, att dom lyckats få shaders, ljussättning etc. att rulla på ps3 i samma kvalitet som på 360, det är en teknisk bedrift att buga för! 17/12 Hmm... tittar man på IGN:s preview så visar de ju att det iaf har hänt litegran. Texturerna verkar lite skarpare bland annat. 17/12 Herregud vad GRYMT!!! Årets bästa spel blir nästa års bästa spel också? :D :D 17/12 Alltså inte för att vara den men folk pratar redan om att inte spelen kan bli snyggare till PS3/XBOX360... Varför skulle det inte kunna bli det? Har folk glömt vad dom lyckades med på t.ex PS2an innan PS3 kom ut. Då menar jag spel som Shadow of the Coll... 17/12 "You'll aim and shoot with L1 and R1 like in most Ps3 shooters and use your L2 and R2 to bring up your armory or tech options" Ahaa! Wait..... what? 16/12 lol, ser typ ut som PC/360 versionerna, MEN som alla konsoler så ser det fult ut.. Kommer inte ens överväga att skaffa konsoll innan dom seriöst kan tävla mot PC... Vilket inte lär hända under min livstid. 16/12 Hm... spelet skall fortfarande göras på gammal hårvara... har inte så stora förhoppningar. 16/12
Skicka en rättelse