Säkerhetsansvarige Weller hamnar i trubbel när tilläggspaketet Severed når Xbox 360 och Playstation 3-fantaster inom kort. Spana in första filmen i vårt arkiv!

#Dead Space 2-tillägget Severed når Xbox Live och Playstation Network första respektive andra mars, meddelar #EA idag. I Severed tar du dig an rollen som säkerhetsansvarige Gabe Weller som vandrar omkring och äventyrar på Sprawl. Förvänta dig även möte med den klassiska Twitcher från #Dead Space. Priset på godbiten ligger på 6,99 euro eller 560 Microsoft-poäng. Spana in första filmen nedan.

[video=7305]

I samband med detta släpptes även nytt material idag löst för Dead Space 2-innehavare av Xbox 360 och Playstation 3-utgåvorna.

Dead Space 2: Martial Law Pack, 400 MS Points, $4.99/€4.99
Earth Gov Bundle (Earth Gov Security Suit, Earth Gov Pulse Rifle, Earth Gov Seeker Rifle, Earth Gov Detonator)
Bloody Bundle (Bloody Vintage Suit, Bloody Flamethrower, Bloody Javelin Gun, Bloody Force Gun)

Dead Space 2: Supernova Pack, 400 MS Points, $4.99/€4.99
Forged Bundle (Forged Engineering Suit, Forged Plasma Cutter, Forged Line Gun, Forged Ripper)
Heavy Duty Bundle(Heavy Duty Vintage Suit, Heavy Duty Line Gun, Heavy Duty Contact Beam, Heavy Duty Detonator)
Agility Bundle (Agility Advanced Suit, Agility Rivet Gun, Agility Plasma Cutter, Agility Pulse Rifle)

Dead Space 2: Occupational Hazard Pack, 400 MS Points, $4.99/€4.99
Hazard Bundle (Hazard Suit, Hazard Line Gun)
Triage Bundle (Triage Suit, Triage Javelin Gun)
Shockpoint Bundle (Shockpoint Suit, Shockpoint Ripper)

Severed släpps inte till Windows-utgåvan.

Ahh strålande när mjölken serveras som i Severed. Gimme!! 24/02 Förstår ni inte att pengarna finns i konsolmarknaden pga. piratkopieringen? Det är ju erat fel själva, sluta gnäll. 24/02 Verkligen, att sitta och lira dåliga konsolportar fulla med buggar och dåliga fps känns så överlägset, fanboy p12 much? :P Konsolerna är primär plattform för nästan alla spel denna generation, och erbjuder både bättre prestanda/investerad krona och behö... 24/02 Ja vad är problemet jag har inte varit sur på xbox å pc för att dom fick mass effect2 så länge. Är ricktigt nöjd över att dlcn kommer snart för då kan jag välja att köpa d då el vänta om jag så vill. Pc är underbart men är man lat å inte orkar me strul... 23/02 Nice! 23/02 Alltid lika kul att läsa "fan för konsol. det suger...buuu!" varje jävla gång. Inget "kul" eller "fan va skoj". Negativa människor. 23/02 Bra namn på "titeln"... 23/02 Jag VAR en PC-fanatiker, men iom marknaden har blivit som den är oavsett hur superior PC är - så väljer utvecklare allt mer konsoler och jag kan till en viss del se varför. Och även om kontroll är opraktiskt för FPS vilket jag primärt spelar så finns... 23/02 Och vem skulle vilja anpassa sig till det? Alla vet ju att PC är framtiden, dom är mer kraftfulla och har mer potential etc, bättre DU lär dig det.. dom släppte det la bara till x-box o PS3 för att det är så lätt att hacka packs etc på PC... 23/02 Ett DLC redan? Som om det inte var klart under spelets release Mjölka, mjölka, mjölka, mjölka, mjölka, mjölka, mjölka, mjölka, mjölka, mjölka.... 23/02
Skicka en rättelse