Sista tillägget till Mass Effect 2 kan du nu införskaffa till PC och Xbox 360 (imorgon till Playstation 3). Läs inte nyheten om du är rädd för spoilers. Spana in släpprullen hos oss!

Du som är sugen på mer #Mass Effect 2 bör gladeligen känna till att DLC-paketet Arrival nu finns tillgängligt till Xbox 360 och Windows, med Playstation 3-släpp att vänta imorgon. Det som erbjuds är en brygga mellan Mass Effect 2 och #Mass Effect 3 och det skulle kunna vara så att Arrival syftar på... ja vad? (spoiler!)

Det lutar inte helt oväntat åt en Reaper-invasion av jorden, och filmen i vårt arkiv bjuder på en än bredare inblick. Ta dig en titt, ta dig ett bett och njut.

[video=7530]

Tog ungefär lite mer än en timma att spela ut. Vad ska man göra nu till ME3 släpps? :/ 30/03 Men för sjutton, lär er använda spoiler-taggar om ni ska skriva vad som händer... 30/03 Ett bra DLC, som helt klart gör mig sugen på att spela ME 3. Vilket såklart är meningen med hela tillägget. Dramatisk om något förutsägbar vändning och storslagen avslutning. Men var är grejen med att alla scientist-kvinnor i spelet ser likadana ut? Klo... 30/03 Ett DLC levererar aldrig nya gameplayfunktioner. Oftast innehåller DLC en timmes extra speltid, nya uniformer, nya vapen, en ny map, två nya uppdrag eller liknande. Jämfört med en expansion där man får allt detta + nytt gameplay + annat. Och ändå kostar... 30/03 Vad kostar det här på PSN? 30/03 Nej, jag uttryckte mig fel, men däremot kunde man ju välja att inte göra ett renegade-"quick time event" och välja om man skulle varna invånarna eller be om upphämtning. Och då undrar jag hur det blev om man valde att göra "det moraliskt rätta". :) 30/03 ang DRM: det finns ingen maskin-gräns på ME2, om du använder disc check istället för att aktivera spelet online så kan du installera det på ett oändligt antal maskiner. När det gäller Arrival så är det ett DLC med gripande handling men i övrigt så känns... 30/03 Riktiga expansioner? Nu för tiden har man DLC, och oftast är 2 DLC = en gammal expansion, men kostar mindre. Dessutom kan man välja att köpa bara den DLC som är intressant... Eller ska man göra som Blizzard, stryka en stor del av spelet för att sedan... 30/03 håller med. dagens drm är ett dåligt skämt. vi som köper spel får inte ens äga det längre, känns mer som att hyra det. tur att det finns pirater som fixar såna orättvisor. jag menar, går jag o köper en bok kan jag använda den i åratal utan att texten... 30/03 Fanns inget Paragornalternativ såvitt jag kunde se. 30/03
Skicka en rättelse