Tidigare idag har vi skrivit på nyhetsplats om Sony-chefen Kaz Hirais smått kontroversiella uttalanden om spelbranschen och Playstation i synnerhet. Hirai menar på att Sony fortfarande är ledande fastän såväl Wii som Xbox 360 säljer bättre än Playstation 3. Som ett brev på posten kommer nu ett svar på Hirais utspel från Microsoft-chefen Aaron Greenberg, som inte verkar speciellt imponerad.

This sounds like an old hardware company that's comfortable with its market position. That complacent attitude is out of touch with where the industry and consumer is today.

Greenberg fortsätter också med att hävda att han är säker på att Xbox 360 kommer fortsätta sälja bättre än PS3 under resten av konsolgenerationen, och använder siffror som underlag för att påvisa att det är (i hans mening) högst osannolikt att Sony skall hinna ikapp Microsoft.

With a U.S. install base lead now of more than 7 million units (according to NPD), I can't imagine any scenario where the PS3 can catch up with us. In fact, even if you doubled the current PS3 sales and Xbox 360 remained flat, they couldn't close the gap until 2014.

Jag gillar hur du tänker ;) 29/01 Håller med, om priset vore detsamma så hade jag en PS3:a också. Gillar Wii:n skarpt. Det är synd att det är så segt med releaser av bra titlar från andra än Nintendo. Men nu till våren kan man se fram emot Pikmin och Dead Rising på Wii:n. 27/01 Xbox säljer inte mer för att dom är billigare, kolla bara på wii, säljer fortfarande bäst, fast den är dyrare än Xbox. Om priset skulle ligga lika, då skulle jag skaffa mig en Ps3, men nu är Xbox den mest prisvärda konsolen på marknaden, även om jag gil... 27/01 hmm 1700:- eller 4000:- det verkar vara vara den stora frågan, chippat eller o-chippat osv. Hmm ingen tar upp det här... Gainward Radeon HD 4870X2 2GB GDDR5 http://www.komplett.se/img/p/200/405642.jpg 5.799:- (http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=405642... 23/01 De första ps2orna håller bra, det är de slimmade som har mest dåliga lasrar. 23/01 Kan bara svar för mig själv. Köpte en raket igår. Den kommer från Kina och var några mille billigare än den från NASA. Tjejen jag ska impa på ser nog ingen skillnad på om det är en kinesisk eller amerikansk raket som står i trädgården. Och nu har jag... 22/01 Min ps2:a har överlevt sen konsol släpp i alla fall =) Microsoft kanske vann konsol försäljningen denna gånge ;) men jag tror det kommer finnas fler exclusiva bra spel till Ps3. 22/01 Hoppas det kommer nya Celebrity deatmatch på mtv, dom där grymma fighterna med lerfigurer, då lär nog ms å sony tupparna mötas :p 22/01 Haft min 360:a sen release och det har varit noll repade skivor och den har gått som tåget. Och skulle den gå sönder har jag förstått att det är verkligen inget problem att få den reparerad gratis utan tjafs. Det är mer än vad jag kan säga om min PS/2:a... 22/01 Vi fattar allihopa att du köpt en PS3... 21/01
Skicka en rättelse