Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

XLNT Pad

Gummi, tyg, plast, aluminium och glas - i jakten på det perfekta glidet är inget material för udda som viloplats för datormusen. XLNT Pad består av just glas och tillsammans med lågt pris ska detta friktionslåga musunderlag locka gamern till inköp. Succé att vänta?

0

EluminiX-tangentbord

Du har moddat din datorfläkt, ditt strömaggregat, din monitor, din mp3-spelare och hela serverhallen på jobbet (eller där hemma) badar i ett fluorescerande blått ljus. Men ditt tangentbord känns lika grått och trist som alltid...

0

Sonic Adventure DX Director's Cut

I tider då strategispel, onlinerollspel och actionskjutare verkar dominera butikshyllorna kan lättsamma plattformsspel vara en frisk fläkt. Tyvärr har dessa blivit ett allt mer sällsynt inslag i PC-världen i takt med att TV-spelsjättarna mutar in allt större delar av en marknad som under 1980-talet uteslutande var förbehållen datorer. Med Sonic Adventures DX Director's Cut utmanar Sega gällande normer då man lanserar sin portalfigur Sonic för PC.

0

Legacy of Kain: Defiance

Vampyren Kain är tillbaka, än en gång sugen på att sätta tänderna i allt levande i sin omgivning. Men kommer han lyckas leta rätt på sin forna bundsförvant Raziel? FZ har testat livet med spetständerna.

0

Pen Drive Plus 2.0

Få produkter har dödförklarats så många gånger som disketten och diskettstationen. Samtidigt har få produkter visats sig mer seglivade. I en tid när datorer har IR-portar, Bluetooth och såväl trådbundna som trådlösa nätverk är det inte så konstigt att disketten ses som en förlegad teknik av många. När USB-minnen nu börjar komma i större och större storlekar, till lägre och lägre priser, är det inte utan att man frågar sig om CD-brännaren kan vara näst i tur att förpassas till kyrkogården. Jag har tagit en titt på en av de senaste produkterna inom USB-minnen: Pen Drive Plus 2.0.

0

Railroad Tycoon 3

Ibland går tiden väldigt fort. Det är nästan 15 år sedan den inte helt obekante Sid Meier med vänner prånglade ut Railroad Tycoon till tacksamma tåg- och strategälskare. I tvåan för en handfull år sedan togs management-delen till nya höjder och spelet blev mäkta populärt. Nu har alltså trean anlänt och det är dags att ånyo lägga räls över kontinenterna.

1

Steel Gaming Glove

Tillverkarna av kringutrustning för datorer har på senare år satsat hårt på prylar anpassade för gamers. Såphala musmattor och pekdon med teknik i kärnkraftverksklass är bara några av de prylar som påstås kunna förbättra ditt spelande. Spelhandsken Steel Gaming Glove, som ska minska friktionen mellan hand och musmatta, får onekligen betraktas som en mer udda skapelse. Behöver handen verkligen förses med ett lager tyg för att förbättra aimen?

0

E-D Glasses

För 20 år sen visade Sveriges Television ett antal skräckfilmer från 30-talet i ett tredimensionellt perspektiv. Inget annat krävdes än ett par pappbrillor med rött och grönt glas. Upplevelsen av tre dimensioner lämnade en del att önska, men tekniken går framåt och en något mer sofistikerad variant för datorer levereras av eDimensional. Frågan är bara om tekniken gynnar oss gamers.

0

TrackIR2

Vad kännetecknar en nörd? Enligt Svenska Akademiens ordlista betyder ordet "enkelspårig och löjeväckande person, tönt", vilket torde få mången datoranvändare att skruva besvärat på sig. Än värre är det för simulatorfantasterna - en enligt traditionen sällsynt hängiven grupp. Men så länge man står fast vid sitt kall behöver man inte bry sig, särskilt inte så länge det släpps nya prylar som förstärker ens intresse. Mina damer och nördar, tillåt mig presentera... TrackIR2!

0

Outlaw Golf

Med löften om våldsbenägna män och lättklädda kvinnor vill utvecklarna Hypnotix med sitt spel locka fler unga till de virtuella golfbanorna. Vi samlade ihop våra järnklubbor och begav oss till utslagsplatsen för en rätt så annorlunda runda golf.