Nyckelord: portal

170 artiklar i arkivet.

Filtrera
14

Musproblem i Windows 8.1 åtgärdade

Microsoft har fixat styrproblem för Call of Duty, Metro och Hitman.

23

Poker Night 2

Telltale gör pokercomeback och är ett sant nöje, även om du inte är expert av det ädla kortspelet. Tacka Brock Samson, Sam, Claptrap och GLaDOS för det.

14

Valve experimentar med svett

En prototyp kan mäta hur exalterad du är medan zombies jagar dig i Left 4 Dead.

12

Ingen lögn! Portal finns nu till Linux

Spelet som fått hela internet att dra skämt om tårtor som inte finns nu tillgängligt till (nästan) alla operativsystem.

17

Del Toro fick OK från Valve för "Portal-rösten"

Ellen McLain spelar inte bara GlaDOS i Portal-spelen, utan tonsätter även datorsystemet i Guillermo Del Toros kommande Pacific Rim. Mycket medvetet, och mycket ok från alla parter.

5

Årets spel 2012 – Skribenternas val #5

Basket som spelar, eh, basket med känslorna. En lönnmördare åter i toppform. Och onlinerollspel som vågar tänka utanför den snäva mmo-boxen. Det är några av FZ-skribenternas favoriter från 2012.

50

Rykte: Valve utvecklar Source 2

Fans har hittat filer i ett Valve-program som pekar på att Source 2 är på gång. Debuterar den nya motorn med Half-Life 3?

3

Humble Bundle lanserar nu även musik

Betala vad du vill för fem album. Bland låtarna finns Jonathan Coultons "Still Alive" och Christopher Tins Civilization IV-intro – Baba Yetu.

42

Portal genomsprunget på 8:31

Nytt speedrun-världsrekord satt, GlaDOS utslagen en minut snabbare än någonsin tidigare.

21

Quantum Conundrum

Förväntningarna är skyhöga när Portal-producenten återvänder med ett nytt omtumlande pusseläventyr. Och visst är Quantum Conundrum en helt magisk resa – i fler än en dimension.

5

Spana in släpprullen från Portal-skaparens nya

Under helgen röjde vi släppdatum för Kim Swifts Quantum Conundrum, och nu har en fräsig trailer hoppat mellan dimensioner för att landa i vårt arkiv.

9

Portal-skaparens Quantum Conundrum släpps i juni

Pc-versionen av Quantum Conundrum släpps på Steam om några veckor.

23

Portal-skaparen: Valve har visst chefer

Tidigare Valve-anställde Kim Swift säger att den läckta Valve-handboken inte överensstämmer helt med verkligheten.

16

Över 70 speedruns på fyra dagar

Summer Games Done Quick 2012 går av stapeln om några veckor. Bidra till välgörenhet, vinn priser och stifta bekantskap med grymma spel.

17

Fräsig trailer för nya Portal 2-DLC:t

Perpetual Testing låter dig skapa dina egna livsfarliga testkammare. Valve släpper skön trailer för att klargöra ett multiversum-baserat tänkande.

19

Prova Firefox-utvecklarnas browser-mmo

Säg tjena till BrowserQuest, ett oerhört simplistiskt fantasy-mmo från Mozilla.

40

Counter-Strike Global Offensive

Bland blodiga kodakmoment och bestraffande belöningar upptäcker vi en sak: Counter-Strike anno 2012 är fortfarande ett tajt, actionpackat och fantastiskt spel.

13

Portal-skaparens nya släpps i sommar

Quantum Conundrum låter dig leka bland dimensioner när Portal-upphovskvinnan Kim Swift får ut sin äventyractionpusslare till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

5

Warp

Gillar du att lösa Portal-liknande pussel och spränga forskare inifrån? Då är Warp spelet för dig.

32

FZ 15 år – de 15 viktigaste spelen sedan 1996 (2006-2010)

De "nya" konsolerna har mer än något annat kännetecknat de senaste årens spel. Men – hur har spelen påverkats? Svar i FZ:s lista över de viktigaste spelen år 2006-2010.

12

GLaDOS i ditt Defense Grid

Defense Grid expanderar 7 december med tillägget You Monster. Ja, det är Portals GLaDOS som lagt märke till dina lustiga torn och när hon gjorde det blev hon väldigt sugen på att experimentera. All in the name of science. Spana in första trailern.

13

Svenskarna bakom nya Assassin's Creed

Ezios stiliga äventyr i Konstantinopel är inte det enda i Assassin’s Creed: Revelations. Bakom Desmonds avskalade och abstrakta nutidsresa står en svensk spelstudio med stora visioner.

49

Assassin's Creed: Revelations

Assassin's Creed har för varje del blivit bättre och konspirationsteorierna allt tyngre. När nu det fjärde spelet på fem år släpps undrar vi om trenden håller i sig – och om Ezio får den fantastiska avslutning han förtjänar.

32

Skärmdumps-teknikdemo bråkar med dina sinnen

Vad händer om Portal och Fraps får i sig alldeles för mycket glögg och idkar binärumgänge? ThePodunkians Screenshot-koncept!