Typ: Test

294 artiklar i arkivet.

Filtrera
36

BenQ XL2720Z

BenQ nöjer sig med 144 hertz i kampen om kundernas gunst, men levererar å andra sidan en helhetsmässig grym gaming-skärm med smarta lösningar.

30

Sapphire Radeon R7 265

Nvidias magnifika budgetgrafikkort fick inte regera ostört särskilt länge. Amd kontrar med Radeon R7 265, och vi testar Sapphires variant som vinner i prestanda men förlorar i kringfunktioner.

21

Eizo Foris FG2421

Toksnabba 240 hertz i bilduppdatering är en sanning med modifikation, men bortom PR-snacket döljer sig ändå en grym spelskärm med både fart och flärd.

50

Nvidia Geforce GTX 750 Ti

Nvidias nya grafikkortsgeneration introduceras i budgetsegmentet och visar verkligen var skåpet ska stå.

28

Thrustmaster TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition

Den enda Xbox One-ratten är pc-kompatibel, snålt tilltagen och oumbärligt bra.

72

Spel-tv med 4K-upplösning

4K är nästa stora steg för din tv, och redan i dag får du fyra gånger fler pixlar än full HD kan erbjuda – för under 10 000 kronor. Men är tekniken redo? Vi testar en budget- och en prestandamodell i jakten på svar.

16

Mionix Avior 7000 och Naos 7000

Mionix släpper två möss som nästan är som en. Vi reder ut likheter och skillnader mellan Avior 7000 och Naos 7000.

12

Xtrfy XG1-R LED

Svenska Xtrfy slår sig för bröstet och proklamerar "Want it all? Here you go" med sitt tangentbord XG1-R LED. Ett uttalande som hänger lite på hur man tolkar det.

64

Bättre gaming med 144 Hz-skärm

Att spela på 144 Hz-skärm ger bättre flyt, men är flytet värt kostnaden? FZ testar tre toppskärmar i jakt på svaret.

48

4K-upplösning med Asus PQ321QE

4K är namnet på nästa generations upplösning, den som förvandlar full-hd till ful-hd. FZ testar en Asus-skärm som ger tydliga besked om vilken nytta gamers har av framtidens pixelocean redan i dag.

13

Natec Genesis GX77

Polska Natec vill ge hårdvarubjässarna en match med hög prestanda till lågt pris. Med musen Genesis GX77 uppfyller de åtminstone den ena ambitionen.

19

Natec Genesis HX77

Ett billigt headset från Nantec som lockar med fjärrkontroll och riktigt 5.1-ljud. Det låter mycket bättre än det låter.

17

Plantronics Rig

Nu kan din spelrigg kompletteras med headsetet Rig från Plantronics, som täcker behovet av att prata i telefon och spela samtidigt.

24

Mionix Avior 8200

Svenska Mionix drar undan ridån för Avior 8200, en gaminggnagare som visar sig vara en dreglande prestandaulv utklädd till ett plastfår.

10

Razer Kraken 7.1

Razer återvänder till en av sina traditionella jaktmarker med headsetet Kraken 7.1. Men monsterljudet uteblir och lurarna kunde lika gärna ha fått fortsätta ruva på havets botten.

22

Razer Hammerhead Pro

Razer fortsätter försöka leka frälsare för mobila gamers som inte vill släpa på ett par kilo utrustning med ett mobilt in ear-headset, och resultatet är en fanfar med örontrumpeter och trumhinnor.

50

Creative Sound Blaster Evo Zx

Hur mycket kan man pressa in i ett headset utan att det blir för mycket? Creative tar till bräckjärn för att ta reda på det.

32

Rikomagic MK802 IIIS

En fullgod Android-dator som du ansluter till skärmen via HDMI låter inte helt fel, men för gamern räcker det inte långt. Som Smart TV-lösning är den däremot mer tilltalande.

50

Creative Sound Blaster ZxR

Efter en tid ute i kylan har Creative fått nog. Nu vill de åter tillhöra gräddan av ljudkort. Och Creative sade: Varde ljud, och det var ett ZxR-ljudkort.

72

Wii U

Just nu, när dessa ord publiceras, föds en ny konsolgeneration. Wii U börjar säljas, och i FZ:s test får du veta om Nintendo byggt ett nytt litet underverk.

18

Nintendo 3DS XL

I dagarna släpps Nintendos nya 3DS-variant och FZ har givetvis provat. Läs vidare för den kompletta guiden till 3DS XL och svaret på den stora frågan – är det dags att uppgradera?

12

PicoPix PPX2480

I takt med att tv-apparaterna blivit större och större har drömmarna om att spela med en projektor minskat, men vill du avnjuta över 100 tum stor bild är detta fortfarande det enda vettiga alternativet. Hur väl motsvarar lilla PicoPix de stora drömmarna?

19

Ducky Shine DK9008S

Räkna inte inte med några överraskningar hos Ducky Shine DK9008S. Räkna däremot med ett strålande mekaniskt tangentbord.

35

Asus Transformer Prime

En imponerande tablet-produkt som faller på brister utvecklaren inte rår för.

29

Playstation Vita

Den 22 februari släpps Playstation Vita, uppföljaren till den sju år gamla dundersuccén PSP. Vi testar om Sony kan locka tillbaka köparna från surfpaddor, smarta telefoner och casual-spel.