Tre feta samlarutgåvor av open world-röjaren står på spel.

Det har varit skärmar, konsoler, starka berättelser och mycket annat i den första veckans julkalendertävlingar här på FZ, och nu är turen kommen till den skruvade open world-humorn. #Saints Row IV är namnet, och vi frestar med tre exemplar av Collector's Edition-utgåvan på pc.

Det hela är mycket enkelt till sin natur – svara rätt på tre frågor, och ha turen på din sida när vi drar vinnarna. Då kommer samlarutgåvan med posten om någon vecka. Som alla julkalendertävlingar pågår denna i två dygn, vilket betyder att du har fram till klockan 07:15 på måndag på dig att delta.

1:a – 3:e pris

  • Saints Row IV: Collector's Edition (Windows-versionen)

Woho, då är man äntligen med i den speciella klubben, de som vunnit något på FZ :P :) 11/12 Hade ingen aning hur man skulle tolka den andra frågan... "knoppade av sig"? Nåja, får hoppas att man har tur. 08/12 Hoppas man har turen på sin sida! :) 08/12 Alright, här har man lite att kolla igenom ser jag :D Man tackar och bugar 08/12 Ja det är nog lika bra, det enda som var svårt var vissa av utmaningarna, och då för att dom går på tid, kanske e patchat nu dock. Rekommenderar också att du lägger in ett par moddar, t.ex. noglitchcity, -visst det är en ball effekt första gångerna, men... 07/12 Mjo, har hört samma beskrivning från Angry Joe samt de vänner som redan spelat ut 4an men jag gillar det jag sett och hört än så länge. Ett DLC till 3an hade ett uppdrag med superkrafter och det var hur kul som helst, så jag tror nog att jag kommer gill... 07/12 Om du gillade trean så kommer du antingen älska eller avsky fyran, för min del så pekar det mot det senare, 2:an var bäst i serien, trean var sämre, och fyran förtjänar inte att kallas uppföljare, snarare som ett DLC till trean där dom sabbar allt med... 07/12 Håller tummarna riktigt hårt, har inte hunnit skaffa Saints Row 4 än och man älskade 3an xD 07/12 Fast fråga två har ju egentligen ingenting med om du har spelat spelen att göra eller inte. :) Det står ju faktiskt också bara spelserie, så det måste ju inte ens röra sig om SR. ;) 07/12 hehe nej, det kanske är enkelt för vissa. Detta är nog tredje dagen deras lite mer kluriga/lustiga fråga känns "fel" när jag läser den. Jag får erkänna att jag fortsatt tycker denna fråga två är mycket konstigt ställd, det går få fram vad de menar. Men... 07/12
Skicka en rättelse