Philip: Kommer möjligheten finnas att spela via LAN utan någon koppling till internet? Skulle vara en besvikelse om man inte kan lira bc2 på ett lan utan internetuppkoppling...
Patrick Bach: Tyvärr inte dag 1. Vi la all energi på andra delar av spelet och ville inte släppa på kvalitén på det som finns inne idag. Vi vet många vill ha "allt" i spelet men vi har helt enkelt inte haft möjlighet att göra alla glada alltid. Vi hoppas att de flesta kommer att uppskatta det som vi lagt tid på att få in.

bouli: Hej. Jag undrar om några av de unlocks som följer med i Limited Edition är exklusiva till den eller om allt går att låsa upp genom att levla på i multiplayer. Kanske WW2-vapnen är begränsade till exempel?
Patrick Bach: Man kan givetvis låsa upp dessa vapen genom att spela sig till dem. Dock så är Garanden exklusiv för de som har andra Battlefield produkter, så registrera din veteranstatus (veteran.battlefield.com) så låses den upp.

Peter: Hej. Hur pass gammal version av spelet gjorde ni till betan som vi fick spela förut?
Patrick Bach: PC betan är är ca 3,5 mån äldre än den version som du kan köpa imorgon.

Albin: Om man tittar på PC versionen, vilka fördelar innebär DX11?
Patrick Bach: Det finns en del features (soft shadows, ambient occlusion etc) som är DX11 exklusiva men framförallt så är det en prestanda ökning som ges.

Molle: Hur lång tid tar det att spela igenom singleplayer-delen?
Patrick Bach: Beroende på hur du spelar och vilken svårighetsgrad så bör det ta mellan 7 och 10 timmar.

Oneone: Hej, Varför har ni ingen achivement för att få ett M90 ställ? Eller lite svenska vapen kanske ? // JL
Patrick Bach: Vi har helt enkelt inte haft tid eller ens minne till att få in unika uniformer i spelet, men visst vore det roligt. Vi får se om vi gör något kul i DLC.

Danne.: Ljudena till vapnen, är det något som ni har spelat in från "riktiga" vapen eller är det något som ni har konstruerat själva? -Danne.
Patrick Bach: Ljudet i spelet är en kombination av riktiga inspelningar, egna ljud, bra ljuddesign och ljudmotorn.

Salsane: Varför ändrade ni kontrolen (PS3) till tvåan? Tyckte den kände oödigt krånglig och, kanske lite dåligt ordval, CoDig?
Patrick Bach: Förändringen är baserat på en kombination av feedback, vår egen preferens och behov av nya features som skulle få plats. Dock kan man gå in och välja en mer BFBC1 liknande layout i Options menyn.

Johan: När kommer det stöd för de nya 120Hz skärmarna?
Patrick Bach: Vi har stöd för Nvidias 3D vision system som kräver 120Hz skärmar. Osäker på om det stöds av alla skärmar dock.

Snyft: Måste man hyra en server om man ska spela squad rush i klan eller hur kommer det att fungera?
Patrick Bach: Nej, men du kan inte garantera en plats eller lösenordsskydda servern om du inte gör det.

Palanor: Glömde fråga, I betans rush så kunde man ta ut objectives med några få välplacerade C4. Detta förstörde verkligen nöjet med Rush, iaf för mig. Är detta ändrat i retail så att lådorna åtminstonde tål mer? Och inga mer sniper klippor tack!
Patrick Bach: Detta är en av de sakerna vi ändrade på efter Betan. Klippor kommer vi dock inte ta bort från spelet

Zeus1337: Ni har nyligen släppt en trailer för ett DLC med multiplayer banor. Kommer den vara gratis eller kosta pengar?
Patrick Bach: Dessa kartor är gratis om du matat in VIP-koden. Kommer mer saker kopplade till denna kod framöver.

Mats: När kommer flygplanen tillbaka till BF?
Patrick Bach: Vi hade en hel del flygplan i BF1943 i somras om man saknat dem. Vi får se vad vi gör i framtiden helt enkelt.