På fredag rycker #Dice och #EA täckelsen av nästa #nästa Battlefield, och om ni FZ-medlemmar får som ni vill återvänder serien till sitt ursprung – andra världskriget. Drygt 53 procent av er röstade på WW2 som setting när vi bad om om er åsikt om saken, långt före WW1 och Vietnamkriget på andra och tredje plats.

FZ befinner sig på plats när #Battlefield 5 (eller vad det heter) presenteras för världen fredag den 6 maj, och vi kommer givetvis berätta allt vi vet så fort vi kan. Men först tänker vi drömma fritt, och dela med oss av våra önskemål och förhoppningar. Så här kommer fem saker vi vill se i nästa Battlefield!

Virtual reality-stöd

Både #Elite: Dangerous och #Eve: Valkyrie antyder det utan att övertyga: virtual reality kommer bli magiskt i allt som simulerar att köra en farkost. Men vi vill ha VR på jorden, i miljöer vi kan relatera till och med bekanta farkoster.

Vi vill ha Battlefield VR!

Så till dess att #Eagle Dynamics eller #1C vågar satsa på en renodlad stridsimulator hoppas vi Dice har modet att skapa en lättvariant. För oavsett när Battlefield 5 utspelas kommer det finnas material att bygga VR-upplevelser kring: P-51 Mustang, Huey, Tiger I, AH-64, BF 109, MiG-15, Willys Jeep, MiG-35, F-35, Spitfire...

Sannolikhet: Det kan hända.

Alla kartor åt alla

Kära Dice och EA: låt alla spelare få tillgång till samma banor för samma kostnad, annars riskerar ni att splittra spelarbasen. Vi fattar att ni vill tjäna pengar på spelet och på DLC, det är ju lite av poängen med företag. Vi är helt okej med det – släpp hur många Premiumtjänster, specialerbjudanden och Über L33T Collector's Teraflop-versioner ni vill – men tvinga oss inte att köpa dem.

#Star Wars: Battlefront gick ni ett steg för långt med: för lite innehåll vid release. Gör inte om den missen, släpp istället alla banor åt alla. Splittra inte spelarbasen. Okej?

Sannolikhet: Bakteriestor