Diablo IV-betan är spelbar för alla från klockan 17 i dag, och det tillfället tänker inte folk i FZ-redaktionen missa. Men om trycket blir för hårt finns alternativa planer, som en annan sorts monsterslakt, ilsnabba igelkottar och att lira halva spelbibliotek från soffan.

Det här spelar FZ-redaktionen i helgen. Vad spelar du?

Jonny Myrén
Jag tänker agera Färskt kött™ i den öppna Diablo IV-betan (alternativt blir det Kösimulator 2023).

Robin Andersson
Fortsätter mitt "Sonic-a-thon" med Sonic the Hedgehog 3 & Knuckles. Helt klart det bästa Sonic-spelet. Det ligger i toppen av av mina favoritspel tillsammans med Super Mario Bros. 3.

Fredrik Eriksson
Blir det en tredje runda Resident Evil 4? Eller blir jag FOMO:ad hela vägen till Diablo IV? Kanske båda? Eller varför inte... Tchia?

Valentin Lundin
Jag återvänder till Diablo IV och kör dubbelstream fredag och lördag! Denna gången tänker jag testa necromancer eller druid och ni får hemskt gärna slåss sida vid sida med mig!

Johan Lorentzon
Kommer spendera helgen i odött sällskap. Skjuta zombier i Resident Evil 4 och återuppväcka dem som nekromantiker i Diablo 4.

Tomas Helenius
Vad spelar jag INTE i helgen?! En Steam Deck väntar på att plockas upp, så det blir ett virrvarr av Steam-spel. Sen lär jag behöva jobba ihop till den där vargungen i Diablo IV-betan så jag slipper skämmas när spelet släpps.

Mikael Berg
Det blir Diablo IV även denna helg. Samt Pathfinder: WotR då nytt DLC släppts. Denna gång ska jag själv bli demon!

Joakim Kilman
Jag vill ha fler mysterier och deckargåtor, så jag kanske spelar om de gamla Laura Bow-spelen. Se om de gamla Sierra-doldisarna håller.