[Corp för nybörjare] En hel Tomtearmé

Inaktiv
[Corp för nybörjare] En hel Tomtearmé

En hel tomtearmé
Hittills har vi kunnat kalla oss sweclockers.com's ansikte i Eve-Online då samtliga medlemmar i företaget också är registrerade medlemmar på deras forume. I dagsläget börjar vi närma oss ett tjugotal aktiva spelare.
Vi ser dock ingen anledning till att hålla oss till folk från just sweclockers, utan självklart är FZ:are välkomna lika så!

Vår grundidé och värderingar
I princip alla trådar sweclocker's forum, när någon söker ett nytt mmorpg att spela, postas det att personen i fråga borde testa Eve Online. Många gånger har personerna testat en trial i Eve, suttit ensamma i ett litet skepp som inte är mycket för världen och hackat sten. Ensamma.

Eve är till största del ett mycket socialt spel, och det är nog en förutsättning att man skapar kontakter för att verkligen tycka om spelet och inse dess enorma potential. Men, det är inte lätt att veta hur man hittar folk att umgås med. Därför finns vi, tomtearmén, som är villiga att ta hand om er.

Det finns förutom oss, självklart, tusentals andra företag. Men är man ny är det lätt att man blir utnyttjad. Då får man sitta och hugga sten åt någon annan. Men... det är inte vi. Vi ser gärna att ni kommer in i spelet, utvecklas som spelare och får en bra förståelse. När ni känner er mogna finns det roller för den som vill, har tid och engagemang, att få ta större ansvar och hjälpa oss utveckla företaget som en helhet vidare.
Samtidigt ställer vi inte heller några krav på våra medlemmar. Vi som leder företaget har också privatliv, familj, släkt och vänner. Däremot är vårt mål att få er att vilja engagera er.

Vi är mer än ett företag i mängden

Jag vill tro att våra medlemmar håller en hög klass i mognadsgrad och även i kreativt potential. Även om vi i dagsläget precis tagit oss ur startgroparna, så har vi många intressanta projekt framöver. Dessa projekt är inte heller enbart för våra egna medlemmar. Vår öppna chattkanal "Nordpolen" är öppen för alla. Vi har på senare tid fått mer och mer besök av andra svenska eve-spelare, från andra företag och jag kan se hur kanalen på sikt kan utvecklas till en sorts "mini-community", eller "portal", för svenska eve-spelare. Detta är något man kan ta tillvara på. På så sätt, är tomtearmén, mer än bara ett företag.

Nordpolen
Detta är alltså vad man kan kalla en portal för svenska eve-spelare. Vi vill bygga upp ett nätverk med svenska spelare och svenska företag. På vår hemsida kommer det finnas material för alla att ta del av. Främst med inriktning på sådant som är bra för nya spelare att känna till. Det är också en plats för alla nya svenska spelare att ställa frågor. Självklart är andra erfarna spelare välkomna dit för att hjälpa till att vägleda.

Nordpolens spel och dobbel

Det fantastiska med Eve är att det är så pass komplext och brett att man verkligen kan vara kreativ i spelet. Vi har hittills startat upp Keno-spel som utgår från sändningarna på TV4 på söndagar. Första dragningen är nu 2009-05-03. Man köper alltså en rad för isk, och har chans att vinna stora pengar.

Ett försök till att köra en variant av "Stryktipset" har också försöks, men, bristande intresse av fotboll ledde till väldigt få inlämnade rader. Men detta kanske ändras.

Utöver sådana sorters spel finns även möjligheter att anordna turneringar eller olika sorters spel inne i spelet. "Death rally" - ta dig från punkt A till B där vägen går genom osäkra områden eller varför inte en PVP-liga. Elitserien i frigfights någon?

Välkommen in i värmen...

[www.evetomte.org] och vårat forum
#Nordpolen, på Quakenet
Nordpolen, in-game kanal

Intressanta länkar
Promotionvideo
Spel och Dobbel, första utkastet

Medlem

Tja, jasså du la upp en tråd här också : P

Inaktiv

Japp

Vi har nu kommit upp till ett 25-tal medlemmar i företaget och vi växer med någon ny spelare varje eller varannan dag.
Folk börjar växa in i battlecruisers och mer möjligheter för större corp-ops börjar ta sig. Ska bli spännande och se vad vi lyckas åstadkomma

Medlem

Verkar intressant, har kikat runt lite efter ett företag att gå med i, men har inte hittat något av intresse direkt fören nu.

Sååå... Hur går jag med? (ja, så ny är jag )


signatur

"A lie is truth, until you recognize it as a lie. To see the truth behind those lies is probably the right thing to do. However, it may not necessarily bring happiness. Lies are Happiness."

PC-spelare
Dator: TUF Gaming B550 Pro, Ryzen 5600G, 16GB RAM, Sapphire Radeon RX 5600 XT

1
Skriv svar