Recension – F1 2020

Robot
Recension – F1 2020

Codemasters polerar sin redan vackra racingjuvel.

#codemasters, #f1-2020


Medlem

Blir nog ett köp på Stadia!

Medlem

"80- och 90-talsbilarna börjar bli uttjatade", för mig är det F1, tar V12 motorer alla dagar i veckan.

Redaktör
Skrivet av iDoNeedViagra:

"80- och 90-talsbilarna börjar bli uttjatade", för mig är det F1, tar V12 motorer alla dagar i veckan.

Inget fel på bilarna i sig, men de har ju redan varit med ett antal gånger. Vore kul med äldre kärror också.


signatur
Medlem

Utan VR blir det fortfarande inget köp.

Medlem

Senaste F1 jag spelade var F1 2018. Gillade det, men hade gärna velat ha bättre setup för att köra. Gammal Logitech G25 Ratt på ett datorbord som står lite för högt upp för att vara bekvämt med pedaler gjorde inte rättvisa för att få "immersion" på ett riktigt sätt.

Hade man haft plats för ordentlig setup och kanske kört med lite modernare rig så hade F1 2020 nog varit ett spel på listan att införskaffa. Men nu så kanske när den går ner i pris, och då spela med en gamepad.

Medlem

För mig är det här det viktigaste släppet varje år. (Har kört Codemasters F1 sedan 2010)

Det jag hoppas mest på är förbättrad AI som kan köra lite smartare, tyvärr bromsar inte AI:n om bilen framför bromsar utan dundrar istället in i bilen framför som en missil.

Jag hade önskat att codemasters mer gick åt simulatorhållet än "casual racing". Varför lägga tid på splitscreen? Hade också önskat fler äldre bilar och banor som i 2013 versionen eller det kunde släppas som DLC.

Medlem

Jag tog upp F1 spelandet med F1 2017, inte rört ett F1 spel på säkert 10+ år. Det enda skillnaden mellan '18 och '19 är att bilarna har understeer. Kommer passa på årets upplaga för det ger mig egentligen ingenting, spelar inte online ändå för folk är som dom brukar vara.

Det behövs bättre, och mer konsekvent AI framför allt. Det finns så mycket att gnälla på där att jag inte ens orkar börja =). Sen hade jag sjukt gärna sett ett lite mer "hardcore" mode.

Min definition på ett mer hardcore gameplay är att däcken ens kan bli för varma, eller att du börjar överhetta bilen för att du har legat nära bakom en annan bil länge. Som spelet är nu kör du balls to the walls från grönt ljus till rutig flagga (för det finns ingen nackdel med att göra det). Det är ju trots att en förares förmåga att balansera alla dessa parametrar under ett race som gör skillnad och gör det intressant. Som det är nu har du däck som relativt linjärt tappar grepp och gör dig långsammare

Medlem

Har kört F1 2020 i några dagar nu, klart mycke som har finslipats, greppet och enormt bra och AI:n har blivit mycke bättre, nu kör inte AI bilarna in i en som missiler längre utan bromsar.

1
Skriv svar