Inlägg av ScorchPipe

Inlägg som ScorchPipe har skrivit i forumet

Man blir lite sugen inför Starfield

Har aldrig varit imponerad av 3d och kan inte se det appliceras generellt i spel på ett bra tag. Så VR.

Sen är ju knappast VR hela framtiden heller. Vanlig skärm kommer leva kvar länge, länge.

Var bara tvungen

Episkt spel som fortfarande håller. Xana var min spel-crush på den tiden

Hade gärna velat att mitt lik blev förevigat i ett spel

Varför släppa ett spel som tjänar så bra i alpha

Hoppas lootfesten försvinner och vapenuppgraderingar blir en big deal.

Thermo Sudoku körde jag ett tag

Tycket det kan bli en intressant riktning.
Jag tycker bra om de flesta AC-spelen, men ofta saknar jag själva lönnmördar-delen. Placera sig, ha ihjäl nån och sen försvinna utan att nån fattar att det var du.
Hamnar man i en fajt med vakter så ska man ju ha gjort nåt fel och man måste fly, annars är man typ körd. Det ska inte bara vara att blocka så är det lugnt ändå.

Får nog tolka kommentarerna som att detta är värt att se

Skrivet av Majorkraft:

2016 var en god kaka med glasyr på men Eternal var bara glasyr och knappt nån kaka. Klarade inte av det längre när man skulle trippelhoppa genom en ring av eld för att nå en jävla pinne som man skulle svinga sig i till en platform som rörde sig!
Ingen Doomkänsla där överhuvudtaget utan mer Prince of Persia / Super Mario. Blää!

Jag tyckte samma i början av min första playthrough. Var nära att avinstallera. Men jisses va glad jag är att jag inte gjorde det. Blir mycket bättre sen och nästa playthrough var ännu bättre.

Skrivet av Winzi:

Det finns inte en chans i världen att dem kommer att överträffa förväntningarna.
Folk har så sjukt höga förväntningar på vad det än är som kommer och dem hypar varandra till nya nivåer varenda gång.

Jag förväntar mig inte att spelet kommer ha mycket större kampanj än V och efter det kommer det vara online all in de nästa +10-12 åren.

Dem kastade alla planer på solo-kampanj dlc för att online blev den kassa ko som hållit V vid liv med minimala "riktiga" uppdateringar (jämfört med spelets nuvarande livslängd).

Om online kommer verka en i närheten av den shitshow den är nu så blir det kampanj och sedan hamnar det på hyllan.

Gissningsvis så tänker många som du. Folk vet att det kommer bli online i samma anda som 5:an. Till och med Rockstar vet nog om att de enda som kommer spela GTA6 Online om 7 år är samma folk som spelar GTA5 Online idag.

Nu ska jag hoppas på för mycket. Men mer fokus på coop (inte i kampanjen då) hade varit trevligt. Som heists var i 5:an, men fler, mer avancerade och "friare" så man kan sitta och detaljplanera uppdragen med sina kompisar.

Skrivet av Molotov:

Ja du får tycka så men "eran skara" som bara är emot för att vara emot minskar hela tiden.

Svalt genomslag, dwt är inget som "kom och gick". ja det märks att du har koll

Ehh skärp dig med vi och dom-tänket. Jag har själv ett index och iaf 20-30 spel i påsen. Men samtidigt förstår jag att vr inte är guds gåva till mänskligheten. Vr är en kul pryl, men det är fortfarande en obekväm, fånig hatt man måste ha på sig när man vevar i luften.

Ett vr-spel som är byggt för att vara ett vr-spel kan vara helt otroligt bra. Men som med allt annat, när ett företag ska försöka tillfredställa alla så slutar det allt som oftast med en blekare slutprodukt. Engelskan har ett bra uttryck 'jack of all trades, master of none'.

Om RS tror att de kan klara att göra ett fantastiskt gta6 både med och utan vr, ja då kommer de väl försöka antar jag. Men hellre ett fantastiskt gta6 utan vr än ett godkänt gta6 med vr.

Hade alyx blivit lika bra som det blev om Valve hade känt press att lägga in stöd för icke-vr för att bredda sin kundkrets?

Skrivet av Molotov:

Nej du har fel.
Fokusen vad ett gta bör vara lär inte blir sämre.
En liten men växande skara

Jag tror nog bollen redan är i rullning.

Den som lever får se, men jag hoppas innerligt att de struntar i vr.
Vr har ju haft ett minst sagt svalt genomslag. Även om den lilla skaran växer så är det svårt att motivera.

Skrivet av Molotov:

Vadå nej tack, jag skrev VR stöd inte att det skulle vara ett VR Spel endast.

VR-stöd betyder onödig utveckling och sämre fokus på vad ett GTA-spel bör vara i ett försök att tillfredställa en relativt liten skara.

Moddar i all ära, men VR bör inte Rockstar lägga nån tid på.

Hoppas hoppas att de lyckas med en riktig Miami/heroin/risetopower-resa

Skrivet av Molotov:

Dom får se till att fixa officiellt VR stöd när dom gav sig på häxjakt efter han som släppt GTAV VR modd.

Nej tack.

Skrivet av Atorak:

Absolut en del kan man muta såklart. Dock finns det mycket som inte går mute.

Kan dra en true story, vår grabb då 8år samlade burkar sparade veckopengen flera månader och annat han ville ha ett 3ds så vi sa till visst. Sagt och gjort han la sin själ i detta och han fick ihop pengarna. Dumma i huvudet som vi är hittade min sambo en tjej från Helsingborg som sålde ett sagt och gjort köptes det, kom aldrig något dock till slut slutade hon svara. Vår son var ju hypad kom springandes hem från skolan har det kommit!?, har det kommit!?.

Så pågick det i ca 2-3v, vi fattade ju vi blir blåsta men inte vår son han hoppades, Men när denna jävla ragatan tog hoppet från han han sprang inte hem längre, det glada HAR DET KOMMIT!?, HAR DET KOMMIT!!? var bytt mot sakta steg och kom inget idag heller va?. Om man blir blåst själv OK jag är en idiot, men när du ser dom tar hoppet från dina barn är det tur det var 30mil mellan oss.

Storyn slutar med anmälan där åkkagarmyndigheten per brev meddelar att det var nerlagt för hon dömdes 4 månader innan och det nya brottet räknades in där. Hon håller på ännu. Tänk om bedragaren förverkat rätten till internet.

Började lira på internet i början av 90-talet, idag är det så annorlunda. Lite oförstående till en del säger dom drabbas för vad andra i familjen gör, fast barn är omyndiga till 18år och du som förälder är redan ansvarig fast många har nog noll koll vad deras barn gör alls. Och igentligen är det en fråga om handling och konsekvens och inte nån kina övervakning.

Vad har detta att göra med trådstarten? Ni blev utsatta för ett brott, men det är ju inte internets fel. Du skriver ju själv att det var ni som var dumma i huvudet. Tycker helt ärligt ni bör köpa en 3ds till er son ifall ni inte gjort det, då det var ni som förlorade hans pengar.

Vem bestämmer vad som är toxic? Det hade ju missbrukats nåt enormt så fort nån känner sig kränkt.

De enda fallen jag tycker är så grova så man behöver bli avstängd från internet råkar redan vara lagbrott. Då ska man lagföras.

Om man tycker en streamer är toxic så kollar man inte på denne. Svårare än så är det inte. Då reglerar "marknaden" sig själv, då denna streamer tappar en "kund" och den typen av innehåll blir mindre populärt.

Internet växte till något fantastisk just för att det var (typ) oreglerat. Finns mycket skit såklart, men denna gången är det värt det, för steget blir inte långt till sociala poäng likt Kina har.