Inlägg av Mattias.K

Inlägg som Mattias.K har skrivit i forumet

Jag vet att jag har läst om det tidigare men jag kommer inte ihåg vad det är som gör att tjock-TV är så uppskattat av retrofolk. Kan ni förklara det för mig?

Men kommer man att kunna köra spel man köpt till sin Switch (1) på nintendos onlineshop på nya Switchen då?

Jag såg att textförfattaren mestadels spelar på Switch. Jag hade inte ens en aning om att det fanns till Switch, hur spelbart är det då? Jag har ju en Switch, blev genast lite sugen, bör jag slå till eller kommer jag att bli besviken?

Det är väl en del av charmen med spelet kanske. Snowrunner. Man är 15-20 minuter ifrån närmsta garage och välter med både lastbil och släp. Tar sig dit med någon form av kranbil för att rädda både fordon och last men välter så klart med den också. Skicket ytterligare ett fordon som snart ligger på taket...

Se for deg en norrman som käkar kvikklunsj framför hytta sin på Hardangervidda eller noe annet fjell. Så glad kommer jag att bli om jag vinner det här.

Har du kikat på Valheim och V-Rising? Jag har inte en aning om pris just nu men det passar in på bygga/skapa/utforska som du föreslog och det går att pausa hur du vill.

Outer Wilds är ju ett fantastiskt spel också. Ger du dig på det så är det bäst om du inte läser massa om vad det handlar om först...

Hoppas verkligen på det här, har vi tur kan vi få remakes på SS2 och Thief också.

Plocka bort pisk-travel ffs!

Outer Wilds! Inget völd, bara mys, mysterium och existens.

Skrivet av Freakon:

Det blir kontraproduktivt att lägga till en lista i artikeln när målet är att generera trafik till kanalen och visningar av klippet.

Men!

Går man in på klippet så finns alla spelen listade i informationen.

En bra kompromiss kan jag tycka?

Låter perfekt, då har jag koll på det i fortsättningen och kan klicka mig vidare så långt iallafall.

Även om det är gött med trafik till eran YouTube så är det inte alltid jag har möjlighet att titta på film, kan ni inte lägga med listan i nyheten?

Är man klar när man är klar eller finns det något återspelningsvärde?

Nu är vi igång!

Jag har inte läst hela än, jag var tvungen att skriva här först. "varför är sängen så....." Så vadå? Don't leave me hangin bro!

Har du tagit en titt på Foxhole?
Du kan spela helt solo om du vill eller deltaga i större operationer med runt 40-50 inblandade.
Vill du bara hänga långt bakom den främre linjen och bara sköta lite logistik och lyssna på en podd fungerar det bra. Fixa lite nya uniformer, bränsle och skyddsmasker eller kläm ut lite stridsvagnar ur eran nya fabrik.
Eller kanske vara lite närmre fronten med artilleri? Då behövs det bra samband med någon som har koll på var allt du skickar iväg landar.
Du kanske föredrar att vara nära fronten som sjukvårdare? Håll dig precis bakom fronten då bara och låt bassarna bära de skadade bak till dig.
Vill du hellre panga lite kan du ju plocka med en tung ksp eller försöka ta dig ned i fiendens skyttevärn.

Allt ifrån skitlugnt till full action, bara att välja vad du känner för just för dagen.

Thief 1 och 2 spelar jag igenom titt som tätt, även system shock 2.

Blev lite förvånad över trailern, den kändes väldigt "meh". Stalker har ju alltid varit mycket atmosfär och inlevelse men filmsnutten kändes själlös. Har jag blivit för gammal?

Teardown

Funderar på att skaffa det till Switchen, är det någon som har koll på hur det fungerar där om man är van vid att köra på masterrace?

Trycker i mig lite käk innan det är dags att ta sig hem ifrån jobbet.