Inlägg av klarahall

Inlägg som klarahall har skrivit i forumet

Arena shooters och RPG.

Overwatch, overlägset bäst.

Divinity Original Sin 2 och Overwatch.

Fortsätter med Divinity Original Sin 1. Tänkte spela igenom det och 2an innan jag ger mig på BG3.

The Mars Volta - Frances the Mute

Overwatch, Cities skylines och Disco Elysium såklart!

Först var det quake iii arena men när bf3 kom så tog det över. Nu spelar jag i princip bara Overwatch. Ibland cities skylines.

Damn, ser lovande ut. Gillar approachen dom har, känns overwatch inspirerat.

Flest spel timmar:
World of Warcraft
Battlefield 3

Spelar just nu:
Overwatch
Skylines
Apex Legends

Skrivet av Håkan:

Ser nice ut.. Men jag känner att det verka vara alldeles för blodigt, aldrig sett Quake 3 som ett blodigt spel.
Om man nu även ska tänka på att det ska bli ett spel som visas på SVT och liknande när det är turneringar på Dreamhack.
Sen verka ju alla även ha 1 i HP, 3 skott och dom dör..

Jag gissar att det kommer gå att ta bort gore för spectators. Ang 1 hp 3 skott, hur kul vore en trailer om ingen dog i den?

Det är nog ganska vanligt idag att elever får inspiration av tv-spel. Framförallt Overwatch märks av i klassrummen på mellanstadiet. Det är ofta en eller två elever i varje klass som nångång använt Overwatch som referens i sagor eller arbeten. Senast var en 11-åring som skrev om Zarya. Fatta pluspoäng man fick när eleven förståd att läraren också spelar!

Det här är en av anledningarna jag gillar Overwatch så mycket.

Som jag förstår det kommer vi inte börja betala mer för vårat bredband, utan stora internetaktörer så som Google, Facebook och Microsoft ska börja betala en vettig summa skatt till Svenska staten. Det i sig är ju vekrligen ingen dålig idé, för de företagen har jäääääääättemycket pengar de är skyldiga folket.

Flashback från 2011: Då som nu gnäller spelare över att nya funktioner tillkommer. 2011 var det samma visa, men då härjade alla över att battlelog skulle införas och den klassiska ingame serverlistan skrotas. Hur ska vi ha det egentligen? Gnälls det för gnällandets skull kanske?

Snyggingen till vänster är jag.

Shit vad roligt det verkar vara!

Pingle Slayer

Skrivet av Zymac:
Skrivet av klarahall:

Synd att det inte är samma röster som i Homeworld 2. Det var skön stämning i det spelet. Avslappnat och mysigt. Dessa röster verkar vara lite för tuffa för att vara Homeworld..:P

Inte samma? Vad jag har hört/läst så har dom använt samma sound assets för rösterna som i orginalet, bara att dom e tillputsade med högre bitrate osv.

trailern här är dock en helt
annan sak...

Var har du hört/läst om det då?

Helt galet!

Synd att det inte är samma röster som i Homeworld 2. Det var skön stämning i det spelet. Avslappnat och mysigt. Dessa röster verkar vara lite för tuffa för att vara Homeworld..:P