Inlägg av Zontos

Inlägg som Zontos har skrivit i forumet

Den var klockren

Skrivet av FRULZ:

Den var riktigt bra!

Jag svarade på en tråd från -99 som var en recension av GTA2 så det kan ju hända att man letar genom gammalt som i en antikrunda på internet. 😃

Skrivet av trickeh2k:

Oi, you can't park here mate!

Inte jag heller, då har jag ändå spelat det rätt mycket.

Har något vagt minne av det men det här är ju något man glömmer. Fanns fler knasiga buggar också.

Skrivet av Gaara:

Tokyo Vice (Hbo Max) 2säsonger, riktigt bra serie 8/10

Låter intressant med en serie som utspelar sig i ett helt annat land än usa som flesta serier gör.

Skrivet av Casimir2323:

Såg True Detective för nån dag sen. Sen såg jag säsong två, jag tänkte att om den ens är hälften så bra så kan det ändå vara sevärt. Men det var det inte. Är det värt att se säsong 3 och 4, eller ska man bara stå över?

Jag gillade S1, den var mörk och väldigt obehaglig, kanske mörkaste serien jag sett (eller om Mr Robot var mörkare) och när jag började kolla på S2 så var det något med första avsnittet jag inte fastnade för, som det kan vara ibland, man blir inte "åh jag vill se nästa!" utan det var lite "Hepp en snut med anabolamuskler" (minns inte riktigt hur jag tänkte men har för mig att det var lite så). S3 var riktigt bra tycker jag, handlar om en äldre man som har varit polis eller ska sluta som vill lösa ett specifikt fall som skett tidigare trots sin demens. Tycker den säsongen är riktigt sevärd faktiskt, S4 har jag inte sett än och kan inte uttala mig men har läst någonstans att den fick dålig recension men det kan ju vara för att True Dectetive kanske gör om samma grundstory om och om igen precis som Fargo som jag upplever det.

Fargo S1 och S2

Jag tycker S2 var bättre än S1, börjar man med S5 så får man börja om från början. Men S2 var bättre skrivet på något vis tycker jag, utan att spoila för mycket men jag gillade alla twistar-

Ibland kan vissa saker kännas lite för ologiska, men då hade det ju inte blivit en film som man säger. Exempelvis att Peggy åkte hem med Rye på sin bil utan att någon jävel upptäckte det på vägen hem? Eller att hon inte tog en tur till sjukhuset. Men som hon kanske försökte säga, hon ville upprätthålla sin fasad

å

EU4 är en klassiker! Mulle Meck är mest nostalgiklassiker som med Backpacker-spelen

Sedan ville jag rösta på Cities Skylines (1) också då Paradox ger ut spelet, men tänker att det kanske räknas som finskt?

Hur länge är rean? Ser inget om det, kan vara kul att köpa men GTA4 hackar ibland på min laptop så då borde ju RA2 hacka tänker jag. Min dator är från 2019 så det är nog mest att den börjar bli gammal tror jag. Men det vore jätteroligt att spela Tiberium Sun eller RA2 igen.

Jag vet inte om jag tillhör folket här som verkligen behöver sluta dricka men jag känner lite att det ändå inspirerat mig att dricka lite mindre. Visst händer att det blir mer än vad det behöver vara men försöker undvika giftiga situationer allt mer nu faktiskt. Känner lite att jag ofta var ute för att jag tänkte jag kunde få mer vänner, men har förstått att många faktiskt bara snackar skit. Det är allt för många som är ointresserade av att vilja känna mig, finns undantag förstås.

Skrivet av Freakon:

Game of Thrones för tredje gången.

Fortfarande magiskt bra. Nu när man kan det mesta om huvudstoryn så börjar man att se alla små detaljer som finns strösslade överallt. Exempelvis så hade jag helt missat att Euron skär av tungan på alla i sin besättning för att de inte ska kunna återberätta vad som händer på deras resor. Det är också därför hans skepp kallas för Silence.

Jag kollade genom hela serien inför sista säsongen och då kände jag likadant, det var enklare att koppla ihop alla karaktärer som man får möta med mera och även att många detaljer var lite mer självklara. Än så länge har jag inte velat se om serien igen men jag tror att även de sista säsongerna kan kännas bättre när man ser genom alla för då kanske det känns som ett bättre sammanhang.

Minns någon när det var flera som försökte matcha in karaktärerna till olika politiska svenska partier?
Daenerys Targaryen blev F! minns jag.

En av de mest minnesvärda citaten från serien var "ask me about ten years" i sista avsnittet mellan John Snow och Tyrion när John ställer en fråga om världen blir bättre eller hur det var. Där och då bestämde jag mig för att se om serien om tio år (det är 2029) så jag får se om jag håller det löftet Men det kändes som att serieskaparna fick för bråttom och av någon anledning inte fördjupade sig mer i flertal karaktärer. Men den mest intressanta utveckligen av en karaktär är Daenerys Targaryen tycker jag för hon blev så hyllad av många feminister för att vara en stark och god kvinna. Hon fick storhetsvansinne och brände ned ned en stad, det kunde man också märka i tidigare säsonger vilket ignorerade.

Jag såg Fargo s5 klart för någon vecka sen och har börjat med att se s1 nu och det låter rätt konstigt men det är en fördel att serien är fristående oavsett säsong. Någon sa att första säsongen är bättre än s5 men jag tycker de är jämnbra faktiskt men femman är helt klart mer otäckt och ibland är S1 lite tragikomiskt.

Beskriver serien inom spoiler för allas trevlad såklart

Säsong 5 handlar om jag inte fattat det fel främst om lögner, om att leva i en lögn eller version av verkligheten som inte överensstämmer med verkligheten som den faktiskt är. Jag upplever att det egentligen är den centrala, för Dot har byggt upp ett helt nytt liv utifrån vad hon helst skulle vilja ha det och komma bort från sin fd make (som jag såklart glömt namnet på) som känns som en klassisk vapenfixerad trumpanhängare som vil ha sin frihet och egendom (han ägde dock bara steppmark av någon anledning) och var allt annat än sympatiskt. Lite som Dots svärmor ändå sa så var hans kamp i stort sett att få vara en bebis. Dots svärmor var också osympatiskt tills hon insåg vad Dot verkligen varit med om. Alla tre parter levde i en "lögn" på ett eller annat vis.

Så handlar det förstås om kvinnovåld men det kändes som den "uppdiktade verkligheten" var central och det kanske man egentligen ville ha fram med sista scenen då Munk dyker upp hemma hos Dot.

Dots make var supernaiv, jag vet inte om det verkligen går att vara sådär naiv som han var. Men jag gillade serien! Helt klart bland de bästa jag sett på länge.

Skrivet av Fearnox:

Om det inte är han så är det inte ett rykte jag gick på utan att jag utgick ifrån att det var han efter att ha spelat RDR2.
Du har säkert rätt, känns bara skumt när tonläget och rollen skulle ha passat Steven Ogg perfekt.

Jo det är det ihop med kroppsspråket

Skrivet av Fearnox:

Röstskådespelaren till Trevor gör ju rösten till en av skurkarna som man stöter på när man börjar spela som John, det är väl knappast något någon kan ha missat om man spelat båda spelen. Men de är fortfarande lika.

https://youtu.be/QjJcjTCFkvs

Tror det där är ett rykte som du har gått på, när jag googlade så hade Steven Ogg sagt att han inte gör rösten. Personen heter Mason Hensley enligt sidan nedan. men lika är dom.

"Despite speculation that the Laramie gang leader was voiced by Steven Ogg, who portrayed Grand Theft Auto V's Trevor Philips, Ogg confirmed that he did not voice the character.[1]"

https://reddead.fandom.com/wiki/Laramie_gang_leader
https://twitter.com/stevenogg/status/1060654020895879168?lang...

Skrivet av Molotov:

Jag vet inte men jag tror jag läst att "moderna gta" 4, 5 och 6an också antar jag är i samma universum som Red dead redemption spelen.

Ja, någon noterade en karaktär o RDR2 som var lik Trevor Philips också fast i hans energi.

Lite långskott men någon tycker att det finns en koppling mellan GTA6 och RDR2, men kanske?

https://www.reddit.com/r/GTA6/comments/1943w6i/rdr2_and_gta_6...

Hej är spelet lätt för en nybörjade eller krävs det att man har spelat liknande spel innan? Funderar på att köpa på rea. Det eller ett Assians Creed-spel.

Skrivet av FN80:

Om detta går igenom kommer väl Porsche och Ferrari m.m. kunna göra likadant

Nä, är ganska säker på att rockstar suttit med dom och förhandlat om att låta bilarna finnas med i spelet. Förut tänkte jag att de bara bytte namnet men det känns som att det är för mycket winwin för exempelvis Ferrari för att inte låta bilarna vara med. På vissa villkor säkert…

Skrivet av Gertzy:

Jag håller med, det är uppenbart att det är honom de "tagit med" - men frågan är vad det spelar för roll? Det är ett utseende som inte direkt är upphovsrättskyddat och vad skulle rättegången gå under? Vilket fall så behöver Rockstar bara svara "karikatyr" så är rättegången över till deras favör. Finns ingen rimlighet till att han skulle kunna vinna och få några pengar alls. Men om inte annat så får han ju massvis utav uppmärksamhet utav detta och media lär ju spinna vidare så han kommer nog kunna tjäna pengar genom dyra intervjuer osv. Kanske skriva en memoar eller något sådant.

Instämmer, tror att han hade kunnat vinna på det om han befanns sig i en sårbar situation men det gör han inte med det lilla info jag redan känner till. Han har ju redan blivit känd för något brott och därför blivit känd för sitt utseende.
Han vill ha lite pengar det är väl så.

-

Rätt mycket "har aldrig hört talas om..." här men alltså den där snubben bor i Florida inte i Sverige.

Skrivet av Sur Apan:

Kan tillägga att vill man stressa kan man fet glömma att ha en bra upplevelse i rdr2 det tar sin tid, det blev en del av charmen med spelet även om man måste ställa om hjärnan lite.

Det är det, minns att många klagade på hur långsamt spelet är. Spelet handlar egentligen om Arthur Morgan och livet.