Inlägg av employed

Inlägg som employed har skrivit i forumet

Skrivet av Jonny Myrén:

GTA IV – bästa spelet i serien. Vilken stämning, vilken bilfysik och vilket gigantiskt kliv i detaljrikedom.

Kan inget annat än att hålla med. Eftersom Liberty City i stort är en betongdjungel så känns gatorna fulla av liv till skillnad från GTAV. Helt sjukt att GTAIV har väldigt mycket detaljer i funktioner, effekter, AI mm som inte följde med till GTAV.

Skrivet av fejksson:

Vilka äckligt giriga utvecklare. Stänger ner Ark 1, som fortfarande är sjukt janky och buggat, gör en remaster och ska ta betalt för det och alla expansioner, även om man redan köpt för befintligt spel.

Alla Arc-fanbois kommer fortfarande att köpa det. xD

Fast detta är väl knappast något nytt? Så gott som alla Sonyexklusiva spel som sedan släpps på PC är ju riktigt dåligt optimerade. Förhoppningsvis sår är detta droppen som får bägaren att rinna över.

Skrivet av Karmak:

Det är jo alpha så sånt här är förväntat att det kan hända

En 5.5 miljarder kronors alpha xD

Skrivet av anon_332944:

Det är ett bra exempel på en utvecklare som faktiskt inser sina misstag, rättar till dom och lyssnar på sina spelare.

Tycker BF2042 och din kommentar är ett bra exempel på att många spelare nöjer sej med mediokra produkter.

Skrivet av fooobar:

Släppa det på konsoll. Slår Tarkov där...

MW2-DMZ finns redan på konsoll. Helt ok faktiskt.

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Dom tar bort alla hjälpmedel och tvingar dig att blir bra...

Det roliga med Elden Ring är ju spelet har betydligt mer hjälpmedel än tidigare "konstellationer" för den som vill ha dem. Fastnat vid ett ställe med alldeles för mycket fiender? Använd Blue Spirit Ash. Blir spelet för svårt? Gå till ett annat område och samla runes för att kunna levela och skaffa bättre utrustning. Tappat bort sig? Ta in en till för lite Co-op som kan visa vägen. En boss för svår? Gör alla tidigare tips och försök igen.

Var själv väldigt taggad på B4B. Såg framför mej ett L4D2 med snyggare grafik, bättre ljud, fler zombies och större kartor med alternativa vägar. När jag spelade betan så var det tvärtom. Sämre grafik, ljud, färre zombies och kartor som var som att åka på en tågräls.

Rainbow6 RV med den då nya Unreal-motorn är för mej det spel som givit mest speltid av alla.

Far Cry 3 känns dom som ett spel som tog hela spelvärlden till nästa nivå. Nu försöker alla kopiera samma formulär som de skapade då. På både gott och ont.

Just nu gillar jag Anno 1800 väldigt mycket. Strategispel blir verkligen förbisedda hela tiden vid dessa typer av nomineringar. Otroligt mysigt spel med massor av DLCs som förlängerspeltiden extremt mycket.

Citat:

Påstått designfel hos Playstation 5 sägs kunna skada konsolen i vertikalt läge

Hur man gör en höna av en fjäder.

Succén med Darktide visar att pc-spelare förtjänar buggigt skit fyllt med mtx.

Pappa gick emot mamma och skaffade ett NES till mej och brorsan en juldag med SuperMario/Duckhunt-kombon samt TMNT med två "dosor" och en ljuspistol. Bästa presenten någonsin!

Skrivet av kebbe:

Förutom då att Tomb Raider hade en stark kvinnlig karaktär i rollen som actionhjälte medan Tomb Raider-rebooten hade en gnällande vekling till huvudkaraktär.

Ja det är ju så svårt att spela en karaktär med brister som utvecklas. Det är mycket lättare att spela med en karaktär som man vill ligga med men aldrig skulle få det i verkligheten.

Skrivet av Sten-greger:

Har AMAZON sina kladdiga PKfingrar med i utvecklingen lär det bli en flopp.

"Åhh nej... En stark kvinna utan G-tuttar i vanliga kläder istället för bikini, hjälp... skydda min oskuld!" Ser framför mej hur kränkt du vart över Tomb Raider [2013].

Skrivet av Karmak:

den har full raytracing. Det är otroligt att det ens går att köra på något.

Det är folk med okunskap som klagar

Tycker det är väldigt trevligt vad förbättrade ljuseffekter kan göra för ett gammalt spel. Tex så vart Quake 2 helt ok med full raytracing. Hoppas fler äldre titlar får dessa effekter.

Skrivet av Barkbiten:

Vadå gratis säsonger? Är detta ett feature nu?

-The future feature is now old man.

Skrivet av Deekar:

Jävla gnäll. Är väl inget ovanligt🤦🏼‍♂️ 110% gnäll bara för att det är Blizzard. Det börjar bli tjatigt nu.

När medelmåtta blev den nya standarden. Gå ut och ta på gräs.

Detta spel är verkligen ett dagens AAA-spel. Som en 700 kronorspatch till det tidigare ModernWarfare 19 fast med mindre innehåll, mer buggar och mer MTX. Det ända man kan lita på är att när Warzone 2.0 kommer är att de kommer överge originalspelet precis som de gjorde med MW19.

Brorsan har köpt spelet tre gånger nu medans man själv fick det gratis på Epic Store.

Om LEGO spelar sina kort rätt skulle detta spel (eller uppföljaren) kunna bli nästa Minecraft.