Inlägg av Avantasia

Inlägg som Avantasia har skrivit i forumet

Tyckte den var riktigt bra. Jag hade kul hela resan.älskar världen.

Nä 5 av 5 jämfört med mycket annat tråkigt det finns därute

Jag var sugen tidigare i höstas på ett par ytterligare minnen till datorn. Låg rätt bra pris då, sen gick det upp med nån hundring i oktober. Nu är det black friday pris på dem för det pris det var tidigare.

Detta på inet. Känns lite blaha...

Hade gärna haft en men då ska prislappen ned en bit först. 3000 kr är väl saftigt.

Ska bli spännande o se hur spelet presterar på pc efter det släpps tidigt nu inför eget köp. Kan man se lite youtube innan man köper. Jag har själv 12400f med 6700 xt. 16 gb ram, det borde räcka men kanske värt med en uppgradering på ram?

Sen hoppas man ju att hypen håller. Ett överhypat spel som blir bra utan att vara sååå bra, får ju ofta överdrivet bra betyg av recensenter. Sen när de spelas lite mer brett kommer bristerna fram på ett annars sätt. Diablo 4 och FFXVI fick höga betyg men sen känns det som en rejäl besvikelse när folk väl börjat lira ordentligt. För mig var båda stora besvikelser mot vad jag hade hoppats på

Hoppas på det bästa nu! Man drömmer om det perfekta mass effect spelet nu.

Det jag funderar på gällande spelet är vad det egentligen går ut på. Egentligen ser jag framför mig ett bra mass Effect som släpps. Men sen inser jag att det är annan utvecklare men det känns samma?

Skrivet av baxtex:

Hype mestadels skulle jag tro. Spel blir ju oftast bättre med tiden. Patches, expansioner, moddar, billigare pris, mer lättdrivet. 🙂

Har inte tid att spela nu i småbarnsåren så Starfield får vänta iaf 6-8 år för mig. Kanske lagom till nästa elder scrolls? 😂

Äh det går alltid o klämma in speltid. De sover ju ibland och man kan ju turas om o ta hand om när de vaknar. Men visst speltiden är ju mindre nu förtiden sen man fick barn . Jag gör bedömningen att jag inte hinner både BG3 och starfield. Om jag inte tröttnar på det ena o byter. Förr hade man tid men inte råd. Nu har man råd men ont om tid.

Definitivt sugen på spelet. Kör mest ps5 men pc kan behöva lite kärlek med.

Man kanske ska avvakta lite först för o se hur spelet flyter o funkar i början. Alltid kul o kolla youtube så hoppas mkt kommer upp mellan 1-6 sept om performance.

Jag hoppas det ska flyta bra i 1080p på min dator på hyffsade inställningar. (6700xt, 12400f, 16 gb ram)

Jag undrar hur det funkar med quest. Vet var man får quest och har man nån logg. Jag har kört divinity och där vet man ju aldrig var man ska på ett enkelt sätt .

Ffvii remake var en besvikelse. Ge mig ff16 lagom till jul nu tack

Tycker steget ps4 till ps5 är det minsta hittills hur jag upplevt det. Känns som om jag spelar ps4a fortfarande fast med snabbare laddning och lite skarpare grafik. Flera av spelen jag har går ju att köra på båda maskinerna.

Alltså jag är nöjd men revolutionen får nog vänta på sig till de riktiga storspelen kommer...

På min ena DS tycker jag x fastnar lite och sen andra har jag fått utbytt pga fel på skakfunktionen.

Jag tycker 800 är för mycket. Då väntar jag hellre och hoppas fler gör så med, så att priserna sjunker.

Speltid per timme är halvdant begrepp. Dels kan det ju vara tradig utfyllnad som man kunde lagt tiden på annat istället och dels kan ju spelet vara halvdant i sig. Då har man slängt pengar i sjön man kunde lagt på annat. Recensioner går inte att lite på generellt, det är betygsinflation. Önskar de flesta körde betyg 1-5 som här.

Min smärtgräns är 599 för ett nytt spel. Det handlar om princip o inte att jag inte har råd.

Hämtat ut från MM idag. SE versionen, bokade 8/10. Då jag redan har en får systersonen/svågern köpa den. De bor i en annan stad 10+ mil bort men de sitter redan i bilen på väg hit!

Skrivet av Gregerory:

@EYEtriforce
Tack för tips, jag har inte klarat ut ett enda souls-spel än så länge. Men det kan vara värt för ögongodiset ändå kanske.

Det är kortare detta och i min mening enklare. Åtminstone bossarna var lite enklare än idark souls och bloodborne.

Grafiken är bra men man vänjer sig. Tycker personligen att jag är mest impad av miles morales i 60 fps med raytracing.

Trevlig recension. Köpte det på MM för 299 till ps5. Dock inte öppnat spelet än utan ska bli klar med demon souls o valhalla först.

Efter drygt 30 h fick jag min första upplevda bugg. En rejäl med. En boss i asgard, som jag dött på några gånger under fas 2. Detta försöket buggade bossen ur, gick aldrig in i fas 2 utan blev stilla så jag kunde lätt slå bort allt liv. Efter fighten kom jag dock aldrig ur fightingområdet. Laddade om några autosaves och då lyckades jag trigga igång sekvensen efter boss-vinsten.

Sjukt men det blev lätt att besegra bossen.

Skrivet av jaicoas:

Är du säker på att du kör PS5-versionen av Valhalla? För jag tycker att det är en stor skillnad mellan PS4 och PS5.
Om du klickar på Options-knappen när du står på spel-ikonen, näst längst ner står det Spelversion. Kontrollera att du verkligen har valt PS5-versionen.
Jag upptäckte att mitt system hade valt PS4-versionen efter att jag tagit ut skivan och sedan matade in den på nytt. När jag höll på att jämföra de olika konsolversionerna😋

Jag är säker på att det är rätt version, tack ändå :). Och det står ps5 versionen med när jag dubbelkolla. Man märker det på bilduppdateringen på spelet som är den stora förbättringen enl mig. Sen har jag inte testat ps4pro versionen efter jag gått över. Men minnet är att det va likt...

Första intrycken:

*stor konsoll
*stor handkontroll!
*cool skakfunktion
*snabbstartad
*bra flyt i ac valhalla. I övrigt ser det ungefär ut som på ps4.
*Jag är förvirrad på menyerna. Kom knappt på hur jag stänger av ett spel.

Skrivet av Chicobello:

Du har min tillåtelse att vara ineffektiv idag

Tack känns skönt att veta.

Så fort jag fått maskinen ska jag in på WH och avboka. Skön känsla det med.

Får leverans idag mellan 17:00-22.00. Taggad Hur ska man kunna fokusera på jobbet när man vet att det är julafton ikväll..

Nu fick jag mejl med strax efter 15 från EG om att det skickas idag. Bokade 12.16 den 19e.

Undra om det kommer imorgon och när i så fall. Har bådejobb och träning för barnen imorgon.. Hm.