Inlägg av Millmount

Inlägg som Millmount har skrivit i forumet

Skrivet av Påskmust:

Visa mig gärna vart jag kan köpa en PC för under 6000 kronor vars prestanda är likvärdig en PS5:a.

Går inte, bygger du en PC med begagnade delar + RTX 3060, ungefär likvärdig prestanda som PS5 kostar det väl ca 9-10 tusen.

Testa spelet Squad, hämtat inspiration från modden project reality till Battlefield 2.

Tack Lerb tycker du gör ett hästjobb :), alla är nog jättetacksamma, du förtjänar nån typ av ersättning, ha inte dåligt samvete med att du "släpar" efter med senaste resultat ibland.

Nästa säsong är planerat att skapas nån gång i januari?

Börsen är dopad, skulle ta resultaten med en nypa salt, kan vända snabbt när en ev hyperinflation slår till.

Skrivet av Kexchexx:

Geforce Now är awesome. Betala 100 kr för en månad för och testa. Sitter på 100 mbit internet så det är tillräckligt. Spelat mest Dota 2 utan något lagg alls. Testade Destiny 2 också och maxxar all grafik där.. Alltså har man snabbt internet är det typ ingen latency alls (på PC). Sitter på ganska dålig PC så kommer helt klart köra på Geforce Now nu iallafall sålänge det funkar såhär smidigt, så slipper man installera spelen på PCn heller. Har typ asliten hårddisk så.

Beror mycket på uppkoppling eller avstånd till datacentret, själv tycker jag det var för mycket delay.
60 hz 1080p är också begränsande, helt ok för den med låga krav.

Hur lång garanti-tid är det på detta ekipage?

PETA gör väl vissa saker bra men de anser väl jakt på djur i djurhållningsyfte också är omoralisk djurplågeri..

https://www.jaktojagare.se/kategorier/utrikes/kraver-stopp-fo...

Kul rally tills jag åkte in i ett träd på sista sträckan >retire, livsfarlig bilar. står följande på wikpedia

"After the death of Henri Toivonen and his co-driver Sergio Cresto in the 1986 Tour de Corse, the FIA discontinued the class"

@lerb

Imponerande bra kört med handkontroll , kommer själv inte ens i närheten, får man fråga vilken plattform du spelar på?
PC eller xbox series x? Undrar också om du vet om man får en stor fördel om man kör med högre Hz på skärmen än 60 i detta spel.

Det är fullkomligt rationellt sett utifrån kinas imperiebyggande perspektiv, kan tänka mig att det har en negativ påverkan på födelsetalen om unga män slösar tid på tv-spel istället för att konkurrera i samhället om kvinnor.

Kolla upp vad Herbivore men är.

Max 600 kr för ett spel det är också maxbudget/mån, även om man har råd med mer är det mycket i längden.

Skrivet av anon_119148:

Vad menar du med att de inte är ”kapabla att ge 60 fps”? Tom Xbox 360 kunde ge 60 fps så tror inte det är något problem.

Menar när "standarden" går från 60 fps till 30 fps, eftersom spelutvecklarna kommer premiera grafik före fps, tror detta kommer ske under konsollernas senare livstid men hoppas jag har fel, ibästa fall kanske ett qualiy-mode 30 fps, och ett performance-mode på 60.

Skrivet av Kyraal:

Det är samma här i Norge, men jag upplever det kanske är ännu värre än i Sverige. Kollar ett par gånger i månaden sedan release på Prisjakt av ren nyfikenhet, och det står att det är ingen butik som säljer varken PS5 eller Series X. "Fant ingen butikker som selger dette produktet". Inte ens tom lagerstatus. Helt enkelt ingen som verkar bry sig längre. Series S finns dock i skrivande stund i lager överallt, förutom hos Kjell

Finns lagerstatus-trådar på fz och sweclockers forum håll koll där flera ggr per dag.

Skrivet av Bojkott:

2023 kommer både PS5 och Series X vara utdaterad, med en snabbare modell runt hörnet. Series X lyckades jag få tag i vid release, men PS5 har jag gett upp på nu. Blir till att invänta PS5 Pro.

Enligt mig är PS5 och Xbox X utdaterad när de inte är kapabla att ge 60 fps, men kommer det ske redan om två år, tveksamt.

Kinas regim är verkligen hyper-rationella på gott och ont, är gynnsamt i ett imperie-byggande perspektiv, men potentiellt dåligt för grannländerna, jag har för mig att de förbjudit internetporr av samma anledning.

FORD FIESTA R5 som gäller i Scotland? Såg att det finns en som heter FIESTA MK II R5 med 10 hästar extra, antar att den inte är godkänd.

Skrivet av perihelion74:

Pro tip, slå på interpolering på TVn. Auto motion Plus heter det på Samsung TV tex. Plötsligt är det som att flyga i 120fps..

Ökar inte det input lag något oerhört.

Skrivet av Jozo:

Jag har ännu inte spelat detta då jag avfärdade det som "ännu ett sandlådespel i mängden", men det verkar ju hyllas överallt.
Är det värt att spela, eller är det ett uttjatad spel à la Ubisofts register?

Tycker att spel som fått bra kritik är ger ingen garanti att man kommer gilla det, som exempel fick RDR2 fantastiska betyg men tyckte det var segt och hade klumpiga kontroller, du får väl chansa? Är inte dyrt spel.

Skrivet av KaptenKompis:

Boys and girls, ge mig lite input här. Jag lirade spelet vid launch och tyckte det va helt ok. Kommer jag märka skillnad nu eller?

Vet inte om denna video hjälper dig

Skrivet av Bensinspade:

Funderar på cx 48" då 55" är slut överallt. Är den bra eller ska man kolla på något annat i samma prisklass?

Beror på, kan du kontrollera ljusinsläpp, bryr dig inte om ev inbränningar på längre sikt så är oled bäst.

Sorterad lista på de tv-apparater som har hdm i 2.1 (120 hz stöd) maxpris 15k, kolla rtings.com för recension/review.

https://www.prisjakt.nu/c/tv?2584=32044&r_103730=48-100.1&r_7...