Inlägg av Taurin

Inlägg som Taurin har skrivit i forumet

1
Skrivet av ZF:

Tycker mest det är ett praktiskt sätt att hålla koll på vad man spelat eller ej. Och även om något är värt att spela igen. En 4% säger kanske inte allt, men det säger en del.

Är spelet bara kul nog så kan jag ibland ge mig på även dryga pokaler. Men att bara samla på lätta "deltagit trofér" ser jag inget som helst nöje i.

Ja den sortens spel gör kanske bäst i att spara de flesta, eller allihopa, till eftertexterna. Vet inte hur vanligt det är, men de finns ju.

Undrar även om det finns någon möjlighet för utvecklaren att inte visa dem när de händer oavsett vad som ställts in i systemet.

Och det är ändå ingenting mot DS på PS3... ;D

Det är lite som i verkligheten.

"Tråkigt det här med att alla dina klasskamrater dog, och benet du blev av med. Men här, en fin medalj värd 50kr! Barnbarnen kanske kan visa den på Antikrundan. . . . Jaha, så du blev av med den där också alltså.. Ja det kan hända den bäste. : /"

Det är inte ett Microsoft-påhitt. Vilket är tur, för då hade det garanterat varit patenterat fram till ungefär idag.

Det fanns liknande system långt innan. Men de fungerade mer som retro-achievements gör idag.

Menade inte att det var Microsoft som skapade det vilket jag ser att det kunde tolkas som utan att det var då jag fick upp ögonen för det och till viss del började intressera mig för det.

Har alltid tyckt trophies/achievements varit kul sedan Xbox introducerade det med Xbox 360. Men först på senare år är det något som jag aktivt brytt mig om. Går alltid för 100% completion, något som i de flesta fall gjort att jag uppskattar spelen mer. Såklart finns det spel man undrar varför man gav sig in på. Men än oftare spel som jag tidigare förmodligen gett upp på efter någon timme men som jag istället kommit att uppskatta desto mer efter att jag blivit klar.

https://psnprofiles.com/aCCzTaurin

Tack! Den här och din tidigare tipsvideo ska jag absolut kolla in innan jag börjar spela detta på PS5 i helgen. 😀

Oj vad glad man skulle bli om man skulle lyckas vinna detta!

Skrivet av Freakon:

Intressant att du har spenderat mer tid med FF7 Intergrade än Remaken. Det är ju blott ett dlc, hur gick det till?

Förvirrande namngivning i vanlig ordning när det gäller FF. Om jag fattat rätt så är Intergrade den uppgraderade versionen av spelet till PS5 som innehåller DLC EPISODE INTERmission.

Blandar själv alltid ihop vad som är vad här.

Skrivet av baxtex:

Enda problemet med detta spelet är lsddningstiderna. Man springer runt mycket och försöker fatta vad man ska göra och varje gång man går in och ur byggnaderna tar det en minut!

Laddningstiderna har dom faktiskt fixat. Betydligt snabbare nu sen det patchades i våras. Kolla in videon här. https://youtu.be/hyPhXRQsMMo

Kul att utvecklarna gör spelet mer tillgängligt i och med den här uppdateringen med nytt tydligare typsnitt.

Ett otroligt spel som jag skulle rekommendera att testa om minsta intresse finns. Som många säger så är det inte säkert att det passar alla. Men i min mening så är det något av det bästa jag spelat.

Totalt 1663 timmar

1. Monster Hunter World, 215h
2. Ghost of Tsushima, 133h
3. Returnal, 116h
4. Final Fantasy IX, 114h
5. Borderlands 3, 101h

28 spelade spel
1386 trophies varav 28 platinum

Ett tips är att stänga av så inte konsolen sparar filmklipp för alla trophies. Känns som onödigt utnyttjande av det ganska begränsade lagringsutrymmet.

Väldigt goda första intryck, kontrollen är förutom att vara i framkant rent tekniskt också ett stort steg fram ergonomiskt från tidigare Playstation kontroller och systemet känns rappt och ser snyggt ut. Hittills bara spelat Astros Playroom men kommer nog i helgen börja med Miles Morales.

Skrivet av Liquidedust:

Fråga, hur sjutton får man propellern på isblocken att röra på sig i Astro's Playroom.

Säger blås i micken men oavsett vad jag gör eller vilja ljud jag gör kan jag knappt f dåen att röra på sig .

Betvivlar att det är fel på mina dualSense, för bägge beter sig lika jag fattar helt enkelt inte vad jag ska göra . . .

Samma sak för mig, men det har slagit mig nu i efterhand att det kan vara så att konsolen automatiskt aktiverar mitt USB headset som primär mikrofon. Har du USB headset eller kollat dina mikrofoninställningar?

Uppdatering: Har nu testat detta och det var åtminstone vad som orsakade problemet för mig. Så se till att kontrollens mikrofon är inställd att vara den som används i systemets inställningar så borde det lösa sig!

1