Inlägg av Dejch21

Inlägg som Dejch21 har skrivit i forumet

Ser alldeles för barnsligt gjort. Kläderna som någon annan redan nämnt, är alldeles för rena, och även för "blåa". Vet inte hur jag ska förklara det, men alla karaktärer/skådespelare är löjliga.

MW2 är ett skämt utan tvekan. Lirar DMZ dagligen, och vissa större buggar har funnits med sedan dag 1. Det mest pinsamma är att min Series X kör spelet bättre än min nya dator. De rushar ut nya skins dagligen i store, men har inte kapacitet att fixa buggar som funnits där sedan dag 1.

Alldeles för tidigt för mw3, 2 år mellan är ett minimum

Skrivet av mobmoben:

Att ett företag gör affärer i ett land är en "spelnyhet" nu? Ni har inga problem att göra "fri" reklam för Blizzard och marknadsföra Blizzard så att Bobby Kotick kan få mer pengar, personen som va medveten om sexuella trakasserier och övergrepp på sitt företag, detta är ok....men när ett företag likt ändlösa andra har affärer i ett land, då drar ni gränsen och tycker det är moraliskt fel?

Samt så svarade du inte riktigt på frågan, varför gjorde ni inte liknande nyheter om Svenska spelföretag som gjorde affärer i USA när de bombade länder, eller Israel när de tar organ från palestinska soldater?

Helt rätt. Helt sjukt hur man förbiser allt Amerikanerna gör eller Israelerna. För bara några dagar sedan, skedde det en massaker i Palestina, och man valde att kalla det "Anti terrorist kampanj", hade man valt att skriva om svenska bolag som gjort affärer i Israel också då? Nej för då är man antisemit.

Helt sjukt vilken dubbelmoral det finns i Sverige, allt från Ukrainska flyktingar vs Syriska, eller Koran bränningar och att man väljer att kalla det yttrandefrihet .

Inga problem att bojkotta Marabou, och göra nyhet om det i hela Sverige, men när det pågått i Palestina mer än någonsin, då är det inga problem att köpa Israeliska produkter lol .

Skrivet av dummle112:

Ni som kallas D-brand för klisterlappar. Vad kallar ni då skal och skärmskydd till mobilerna?

päron och äpplen.

Skrivet av Jönsen:

Jag förstår vart du vill komma med ditt argument, men jag förstår inte varför det är så viktigt att jämföra med exempelvis staternas invasion av Irak?

Jag var 15-16år gammal när de invaderade och kunde inte bry mig mindre om vad som hände runt om i världen då. Medans idag så har ett land i vår närhet invaderat ett av deras grannländer på helt bisarra grunder. Idag är jag 34år gammal, har familj, tjänstgör i ett yrke som gör att jag tycker att det är extra obehagligt. Måste jag betala en skuld för vad USA gjorde i början på 2000-talet för att bojkotta ryssland? Förstår inte varför det är viktigt.

Självklart är det viktigt, och man behöver inte kolla tillbaka 30 år på annat krig för att se hur människor gör skillnad på människor och hur vi gör skillnad på krig och krig. Flertal gånger har jag tex lagt märke till hur man behandlar ukrainska flyktingar olikt andra flyktingar , och då har argumentet alltid varit ”ja men Ukraina är ju ett närliggande område”

Hur patetiskt är inte dessa argument egentligen?

Intressant att se hur alla är politiskt insatta vid Ukraina Ryssland situationen, och där det utan tvekan inte finns någon tvivel vem som bär skulden. Men vad Ryssland gör mot Ukrainare har redan pågått i Mellanöstern i ca 50 år, i Palestina, men jag antar att Israel är ett undantag och klassas som Mellanösterns enda ”demokrati” 🤣

Skrivet av oldfatbaldguy:

Nån som har koll på hur det fungerar med ev. garantiärenden som kommer leva kvar ett tag från Media Markt?

POWER kommer ta över alla garantinärenden

halo infinite hade kunnat bli så bra om det inte vore för den dåliga uppstarten spelet fick. Verkligen dött och tomt på innehåll.

Skrivet av Barkbiten:

Aah du menar Jonas Quinn? Är ju inte riktigt en korrekt jämförelse då det är en helt ny karaktär. I detta fallet så byter de ut skådespelaren till samma karaktär.

Ja precis Jona Quinn. Ja precis, Stargate Sg1 skaparna tänkte ju ett steg längre? De hade mycket väl kunnat göra så som the witcher skaparna kommer göra nu, att helt enkelt bara byta skådespelare men behålla samma namn. Men Stargate sg1 lyckades göra det smidigare, genom att ändra lite i manuset och därmed få det att framstå som att det tillhör seriens gång?

Hade det inte varit bättre om the Witcher gjort samma sak, att han helt enkelt dog, och man ersatte honom med en av hans närmaste vänner eller annan jägare.

Skrivet av Barkbiten:

Dom bytte aldrig ut Daniel mot någon annan skådespelare, har alltid varit Michael Shanks som spelade rollen i SG1. Du kanske tänker på filmen? Men alla karaktärerna spelas av andra skådespelare i filmen.

Jo, jag tänker på att de bytte ut honom mot en annan man som fick ta hans plats i Sg1, han ju fick ju mer eller mindre hans roll, men under annat namn. Daniel dog ju i serien, för att senare återfödas? Så inte riktigt samma sak, men nya killen tog ju hans roll mer eller mindre "som den nya Dr Jackson".

Skrivet av Kalliban:

Typ ingen serie någonsin har lyckats byta en skådespelare och fortsatt vara bra. Det närmaste jag kan komma på var när de bytte dumbledore, som kanske kan vara undantaget som bekräftar regeln. Kan ni komma på något annat exempel där de lyckats?

Tycker de lyckades rätt så bra i Stargate sg1. (Där de bytte ut Daniel).

Men de som gjorde det sämst måste väl ändå vara Spartacus Serien. Där efter Season 1 bytte "Spartacus", vilket resulterade att jag skippade S2,3 helt .

Är det inte jetpacks så hittar man på något annat som slide canelling. Hoppas vi inte får se mer av sånt skit nu wz2

Känns aningen försent nu, nu när Warzone 2, dmz släpps inom kort, och mw2 har redan tagit en del av spelarbasen.

Bästa lösningen som jag ser det, även för framtidens crossplay är att förbättra input based matchmaking som finns i cod och halo, där systemet känner av vare sig du har kontroll eller mus och tangentbord, och helt enkelt placerar dig med dessa. Tror det finns sätt att kringgå detta system, så hoppas de förbättrar detta.

Skrivet av Molotov:

ja det kan vara en anledning, men så många ggr som annat så är nog fuskandet en bortförklaring att man är dålig.
Tom jag har blivigt anklagad för fusk i spel och jag är inte speciellt bra nu för tiden

Cod är väl ändå det spelet där det fuskas mest, speciellt warzone som är gratis. Så har inget med bortförklaringar att göra. Crossplay är ju endast fördel som PC spelare, som konsolspelare har man ju inte större problem med spelarebasen eftersom de flesta spelar på konsol.

Skrivet av Dolph:

Spännande att så många tror att mus och tangentbord fortfarande har övertaget.
Varenda cod-proffs sitter på kontroll.
Aim assisten har blivit bättre och bättre, till denna milda grad:

https://i.redd.it/13eaic63g5281.png

Data från halo inf, som har ungefär samma matchingssystem/aim assist

Nej nu för tiden gynnas man faktiskt av att ha en kontroll i händerna.

Input baserad matchning skulle vara en fin sak.

Tycker det är sjukt skrattretandes att man än idag fortfarande har denna diskussionen när det egentligen inte är någon frågan om saken. Utan tvekan har man större övertag med mus och tangentbort än kontroll, det är inget snack om saken ens.

Många här inkl dig själv nämner att många proffs, en majoriteten av streamers som kör cod använder Kontroll istället för mus och tangentbord, men du glömmer att nämna att alla dessa, det första de gör är att de stänger av sin Aim assist eftersom tro det eller ej, men det förvärrar aimen för de som REDAN kan sikta, inkl mig själv. Jag stänger av det i vartenda spel där det finns att stänga av, de som kör med kontroll vet hur störande Aim assist.

Men visst, låt oss säga att Aim assist skulle ha en betydande fördel, men det är ingenting jämfört med fördelarna som kommer med PC, som tex:
1. Grafikinställningar
2. FOV
3. Upp till 360hz
4. Mus och tangentbord, att man mer eller mindre har möjlighet att ändra om knapparna (konsollspelare måste köpa en tredjeparts kontroll för att kunna göra detta)

Skrivet av lonian:

Känns som att det blir dags att gå all in på PC.
Sälja xboxen när de höjt priset.

Snacka om överdrift 🤣

Åets pinsammaste release, speciellt med tanke på att detta spel skall vara en av anledningen till att du skaffar en Series X/S. Jag slutade spela spelet helt pga brist på innehåll. Att de ännu inte lyckats släppa Forge än är rätt så skrattretandes. Lär ju knappast bli bättre för dom nu när ny Call of Duty släpps om ett par dagar också.

Skrivet av Anton Q:

Inte sant.

Var föresten någon annan high up utvecklare som påpekat samma sak för ganska länge sen.

Att det är såpass stort kliv emellan PS5/Series X och Series S att det blir problematiskt.

Lathet och inget annat än det. Gotham knight utvecklarna är ju det perfekta exemplet. Spelet ser ut som vilket annat spel som helst och körs endast i 30fps.

Hahah hur kan detta ens vara acceptabelt? Om jag pröjsat 5-7000kr för en next gen konsoll, så hade jag absolut inte accepterat lata utvecklare som låst ett spel till 30 fps, oavsett hur bra det flyter på.

Hoppas det floppar.