Inlägg av Maister

Inlägg som Maister har skrivit i forumet

Beat Saber och Pistol Whip spelar jag nästan dagligen.

För några dagar sedan blev Beat Saber uppdaterat till att stödja både 90 och 360 graders banor. Riktigt coolt.

Sitter på Ryzen 7 2700X, 2080Ti och 32GB RAM. Inte haft några som helst problem. Lirat det dagligen i en vecka nu.

Kan inte inställningar i huvudet men den inbyggda benchmarken hade medel på lite över 80 fps och max på runt 95 fps i 2560x1440. Riktigt snyggt!

Enligt deras egna kommentar:

"This does not affect our E.U. trademark for Candy and we continue to take all appropriate steps to protect our IP.”

Så varumärkesskyddet för ordet "Candy" gäller fortfarande i europa.

Ahhhh, vilka minnen man har från detta spel. När jag fick bredband (ADSL) 98/99 då började man köra det hardcore på nätet. Vilken skillnad i ping det blev. Rail Arena, CTF med hook och binds för kommunikation.

Härliga minnen man har från det spelet. Spenderades måste timmar på det.

Stelt...

Helt klart intressant. Hoppas bara de lyckas göra detta bra.

Ser verkligen fram emot detta spel. Theif passar mig perfekt.

Jag kommer köpa detta spel oberoend hur bra/kasst det är. Detta tillhör spelhistoria.

Jag skulle vilja se en fortsättning på Vice City. Utan tvekan den bästa GTA av alla.

Detta verkar bli riktigt bra. Inte kört 1an, men 2an ska jag iaf testa.

Verkar helt klart intressant.

Kan också rekommendera Torchlight. Riktigt roligt spel om man gillar hack-n-slash som Diablo. Man kan också göra egna mods och maps till spelet.

Börjar bli sugen på att aktivera mitt EVE-konto igen. Var nog över 1 år sedan man spelade sist.

Skrivet av Vonyx:
Skrivet av jucklo:

Om de har slut på nycklar så ska de inte sälja produkten, eller åtminstone informera kunden.

Du kanske inte är ensam om att köpa det denna helgen?

Eller vad tror du?

Spelar ingen roll. Får de slut på nycklar borde man åtminstone bli informerad innan man slutför köpet.

Detta ser jag verkligen fram emot. Tur att man uppgraderade förra veckan, så man klarar "rekommenderat" med marginal t.o.m.

Skrivet av dmon:

detta finns till wow också, vad är det som är speciellt?

Om de inte har ändrat det nyligen, så är livstidsprenumeration inte tillgänlig för allmänheten i WoW. Det är det till STO.

Skrivet av b0bl00i:

Jisses, tror ni verkligen folk sitter och suktar efter nått superbra uberfps? Har du inte fattat att allt handlar om humor, charm, bröst, aliens och stora vapen samt en runda flipper?

Exakt!

Skrivet av DeKvittar:

Jag undrar seriöst hur många grovt förståndshandikappade de finnns som läser artiklar på FZ.se.

Folk pratar om hur dessa organisationer absolut inte ser någon skillnad - vilket de inte verkar har uttalat sig om. Det jag tolkar det de menar (från FZ:s grovt huggna citat) är att tekniken börjar närmar sig virtual reality. Därmed så borde speltillverkare som nischar sig mot realistiska slag också ge realistiska följder. De vill inte banna våldsamma spel bara poängtera att utvecklaren får ett ansvar.

Era jämförelser med ej interaktiva medium är skrattretande. Snälla försök inte att jämföra detta med drakar(vilket vi är uppvuxna med att veta inte finns på riktigt) i böcker och filmer. Då det dels är orealistisk setting och dels så är det inte INTERAKTIVT.

Sedan vill jag också poängtera att nyheten inte nämner vilka spel som kan ha överträtt folkrätten utan bara ett litet urval av de som testades.

Men jag vill minnas att senast man försökte göra ett realistisk spel med realistiska följder så blev det ramaskri från andra moralkärringar och de tappade publishern. D.v.s. Six Days in Fallujah.

Jag tycker det är sorgset att nu när de kommer upp röster som kollar nyktert på situationen och faktiskt håller en vettig debatt om var problem kan finnas möts av dessa "vuxna" fjortonåringar(menade så klart 23-åringar) utan bättre förståelse som inte kan hålla sig lika sansad.

EDIT:
För att förtydliga så har ingen av organisationerna anklagat 10-åriga pojkar för att läras upp till en mördararmé. Då har man missat frågan över huvud taget. De finns en åldersrekommendation på förpackningen och det är upp till föräldern hur den gör. Men frågan hanterar helt enkelt varför realistiska spel som eftersträvar realism inte har realistiska konsekvenser.

Tack, för ett bra och moget inlägg. Skönt att veta att jag är inte ensam om att tycka detta.

Skrivet av Plastsoldat:
Skrivet av Maister:

Och om vissa här tycker Nintendo snackar skit, så måste det vara för att de själva snackar så mycket skit och tror de är experter på det.

Det där resonemanget kanske lät rätt i din tanke men i ord kom den ut som något rent korkat. Jag har ingen aning om vem du är men i mina ögon ser det ut som fanboy-svammel snarare än ett vettigt resonemang.

Det var mest menat till dem som snackar mycket skitsnack. Inte bara om Nintendo. Om du inte uppfattade till vilka/vilken jag kanske syftade till, så är det ditt problem. Men eftersom du reagerar på det så gissar jag att du kände dig träffad.

Och du kan kalla mig fanboy hur mycket du vill. Men hade jag varit det så hade du nog sett mig försvara Nintendo lite mer än bara denna gång.