Inlägg av toast

Inlägg som toast har skrivit i forumet

Sugen på the Hunt: showdown, kan kanske bli ett köp där..

Finns gott om streamers av spelet på Twitch om man vill kika på det, en av de kändaste/knäppaste av dem kallar sig Daddy Law

https://www.youtube.com/watch?v=vHBUa_AOZgU&t=0s

Skrivet av Walter S.A. Iego:

GreenManGaming har också rea på UbiSoft-spel just nu, om ni ändå ska spela "For Honor", se dokumentären "Playing Hard" som finns på Netflix som handlar om spelet.

https://youtu.be/20hUmq66StA

Det är faktiskt en riktigt bra dokumentär om skapandet av AAA titlar och spelbranchen, tycker jag! klart sevärd

Skrivet av powerbuoy:

Själv tycker jag det är riktigt bra, även om jag inte spelat supermycket. Snyggt, bra performance och djup combat. Dessutom är det rätt brutalt vilket tilltalar mig. Helt klart värt att testa nu när det är gratis!

Ja jag gillar det oxå, spelas fördelsaktigt med nån typ av handkontroll då fighting systemet är utvecklat med sådan i sinne.. Spelet uppdateras och får nya banor etc regelbundet..

Skrivet av Walter S.A. Iego:

Jag tror inte längre på deras ord om någonting som har med spel att göra. De gick från att vara relativt respekterade till att bli en sorts spelutvecklare som har siktet inställt på stora pengar.

Ja Todds uppenbara lögner har blivit till Memes, går inte att lita på ett ord han säger!

Har kollat spelets hemsida och sett Youtube vids,
Men altså vad är det för typ av spel?
Multiplayer survival? MMO? coop RPG?

En klen ursäkt!, de borde göra ta tillbaka patchen, att endast få core på enskilda gamemodes och få servrar duger ICKE, verkar som de inte vill ha några kunder, de gör verkligen allt fel med detta BF, första trailer till första update, bara trampar fansen på tårna!

Som en som följde twitterkaoset från början så tycker jag Newclear kommer in på rätt skeva premisser, Deroir hade inget annat än goda avsikter, Han följde Jessica Price för att han tyckte hon var en bra writer/developer, typiskt att han skulle få allt utlopp för de twittertroll som kanske inte varit helt shyssta mot JP tidigare, men den skullden får hon bära, att försöka maskera sitt överagerande under parollen sexism gjorde hela situationen ful, önskar hon kunde hållit huvudet kallt så hade kanske både hon och Peter Fries fått behålla jobbet, fan han hade jobbat på Arenanet i tolv år och får sluta för han trodde han behövde försvara en kollega, lite surt, han borde ha läst på exact vad som hänt innan han kastade sig in!

Hon har dock ingen ånger, blivit ertappad med att ljuga men skyller bara ifrån sig, oavsett kön, en sån anställd kan man ju inte behålla..

Ttk

Jag önskar att de behåller ett högt ttk så slipper vi möjligtvis dela upp servrarna i normal och hardcore igen, Och apropå servrar, har inte hört ett knyst om servrar, serverinställningar och vad vi kan förvänta oss få sätta för egna parametrar där..

Skrivet av Zidious G:

Jag provspelade ett PS4-spel i en butik som jag tyckte var roligt men inte vet namnet på. Samma typ av spel fast man var en robot eller soldat med rejäla skjutdon istället och slaktade diverse oknytt. Ganska nytt spel antar jag. Nån som vet vilket det är?

Helldivers kanske?? https://www.youtube.com/watch?v=R8sFZQYjGmM

Ja altså finns det olika karaktärer/klasser att spela som? hur skiljer de sig åt? kan man spela med kompisar eller bara ensam? Känns ju inte som recentionen inte lagt fram all info här.. =D

Bra recension! Var sugen på att skaffa det när jag såg tidiga gameplays, men nu är jag tveksam, verkar jäkligt repetativt!

Skrivet av chrisragnar:
Skrivet av toast:

ja, ett the Division 2 riskerar ju att floppa nu när alla tycker att ettan suger, så finns det verkligen skäl att bygga ut i detta läge??

Dom kanska har gjort andra spel också, bra spel.

Jag vet det, men i den här cyniska branchen är din senaste tripel A titel nästan det enda som räknas, 5 -10 år gamla spel räknas inte för investerarna även om de hyllas av sentimentala spelare!

ja, ett the Division 2 riskerar ju att floppa nu när alla tycker att ettan suger, så finns det verkligen skäl att bygga ut i detta läge??

Hörde att Amazonstudion tagit över stora delar av personalen från Arenanet som gjorde GuildWars2. Antar att de jobbar på New World då?

kikar in på GW2 stundtals och kollar upp uppdateringar etc, men inte mer än så..

Hade varit kul att få läsa hans ide för nästa CoD! Grattis Jonathan, hoppas det var kul!

For Honor & BF1 är de spel jag är mest sugen på just nu..

Slipa svärdet – For Honor har fått ett alpha-datum

Vill ha, nu! Men jag tror inte det blir likt Ryse, alls.. Så lägg den jämförelsen på hyllan!

Tb måste vara besviken, han gjorde vad han kunde.. ;-P