Inlägg av anon601

Inlägg som anon601 har skrivit i forumet

teamspeak/ventrilo är väl lite populärare än skype

Problemet idag är att alldeles för många som inte har det som Drunken_monkey_boxer beskriver får bidrag ändå för att det är bekvämt att inte anstränga sig tillräckligt för att söka jobb.

Varför behöver ett operativsystem ett grafikkort?

Bloat.

Darkfall

Det här spelet låter kul.

Full FFA PvP
Full loot
Skillbaserat(inga lvls)
Crafting är viktigt
Sjöstrider med skepp och kanoner
Mounted combat
Vädersystem som påverkar sikt
Går att bygga städer
Manuell aim på spells och slag som i ett fps
Inga namn eller healthbars

MMORPG.com Preview
Tentonhammer preview
Warcry Interview
MMOReports preview
The-Combine Preview

Lyckas de så kan det här nog bli ganska kul.

Du kan inte bara stirra dig blint på klockfrekvensen för då framstår du bara som någon som inte vet vad dom pratar om.

En 733 MHz Intel Coppermine Core(Xbox) ger inte samma prestanda som en PowerPC(Wii) med samma klockfrekvens eftersom en PowerPC kan utföra flera instruktioner per klockcykel. Det finns också en chans att Broadway som Wii's processor kallas kommer vara Dual Core vilket då skulle göra den ännu kraftfullare även fast den hade samma klockfrekvens som en Xbox.

Om du tittar på

http://macspeedzone.com/archive/4.0/g4vspent3signal.html
http://www.barefeats.com/pentium4.html

så ser du att G4 och G5 som är PowerPC-processorer ger mycket mer prestanda per MHz än Intels Pentium-processorer.

Sverige har ett av världens högsta skattetryck så det är inte så konstigt att det blir dyrare i Sverige.

Skrivet av Bonik:

sony har lagt in bluray i ps3 föratt göra det svårare för att pirat kopiera deras spel... Om deras blueray Cd är runt 30 - 50 GB så folk blir skrämda och orkar inte ladda ner det.

läste någonstand att det kan finnas en teknik för Cd skivorna som gör att man kan bara spela på just den maskin man har hoppas det är bara rykte.

så om ni undrar varför de lägger in blueray i ps3 så vet ni det

För de som inte har råd köp istället PS2 priserna har rasat och spelt utbuted många och har blivit billigare kolla tradera.com

Ingen tvingar er att köpa,vill ni inte är det bara att strunta.

Nej, anledningen till att Sony har en Blue-ray-spelare i sin PS3 är för att de vill att Blue-ray ska bli populärare än HD-DVD som är ett alternativ till nästa generations lagringsmedium för film och spel. Sony och Philips står bakom Blue-ray medans Toshiba och Hitachi står bakom HD DVD.

Det är sant att ingen tvingar en att köpa en PS3 men det betyder inte att man inte kan köpa en Xbox 360 eller en Wii istället för en PS3.

Skrivet av snyft:
Skrivet av Noken:

Det är mycket prat om vad man får i PS3an men sen är det väl dethär med att kunna använda det med. Vist det är sjukt mycket kraft men vad kan du göra med den, jo spel, sen är det inget mer. Vist BlueRay men vadå, har ni ett helt lager med sånna skivor som ni inte kan spela hemma? Tror då att en redig BlueRayspelare sen väger över lite
För mig så är det PC + Wii som är det ultimata, du kan få samma kraft i en PC som i en PS3 och kan göra så mycket mer i den. Wii bjuder på något unikt och nytt och detta kommer nog göra att Nintedo får den lyckospark i arslet de behövt. Grafik är ju inte allt, spelade 360 för ett tag sen, tyckte det vart SKITSNYGGT... i ca 5 sek sen så började jag spela och märkte att spelen är precis som innan och la ifrån mig dosan.

PS3 ska ju levereras med linux operativsystem om jag inte har helt fel för mig, så du kan nog göra bra MYCKET mer med den än vad du kan med en xbox 360.

xbox 360 har redan blivit hackad sa det gar att kora backup skivor. Det ar bara en fraga om tid innan det kommer linux till 360.

Verkar som de flesta stora partierna typ Moderaterna och Socialdemokraterna inte håller med er.

Ogiltig html, css samt följer inte Web Content Accessibility Guidelines

Testa att köra http://www.fz.se hos http://webxact.watchfire.com

http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http://www.f...
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.fz.se

Inte så allvarligt men det hjälper folk som är handikappade eller använder mobiltelefoner.

FBI ska få ta del av svensk datatrafik

Citat:

FBI och andra amerikanska polismyndigheter kan få tillgång till miljontals telefonsamtal, sms och e-post från Sverige och andra EU-länder. Därmed får den hårt kritiserade EU-lagen om lagring av trafikdata mer vittgående konsekvenser än som tidigare varit känt.

http://sydsvenskan.se/sverige/article158547.ece

Känner ni er inte mycket tryggare när ni vet att USAs säkerhetstjänst håller reda på vad ni gör.

Kan rekommendera den här sidan som samlar nyheter om vår justitieminister.

Skrivet av redmac:

Visst svider 6000:- i fickan men att det ingår Blue ray som kommer bli den nya standarden, då känns det plötsligt inte helt fel. Sedan att PS3 kommer med betydligt intressantare spel gör bara saken bättre. Vad sägs om Eight Days, MGS 4, Killzone medans 360 har inget att komma med...visst ser Gears Of Wars och Lost Planet bra ut men tråkig i jämförelse mot MGS4 och Crashday . Men smaken är som baken.

btw. ska skaffa mig Wii oxå, helt såd på Red Steel.

Det är inte säkert om det blir Blue Ray eller HD-DVD som kommer bli den nya 'standarden' och när det kommer hända.

Gemena man är nog ganska nöjd med DVD för tillfället och eftersom det finns två alternativ, HD-DVD och BR så kommer nog de flesta vänta med att pensionera sina DVDspelare tills det finns någon anledning att uppgradera.

Finns ju också risken att både blue ray och hd-dvd inte blir en sådan dundrande succe och sällar sig till betamax, umd och minidiscs skara.

De försöker bara associeara sig med nintendos hype.

dom draenie som håller hus i swamp of sorrows och blasted lands ser ut som luffare så du har inte fel

det är samma ras som archimonde så det är alltså mini-archimondes

blizzard måste ha rökt på ganska mycket innan de kom på ursäkten för att göra night elves som är lite större och har tentakler istället för skägg som de sedan klassar som demoner för demoner är ju coola :/

Q. Tell us about the physical appearance of the Draenei.

A. Well, the Draenei share a heritage with one of the major enemies in Warcraft, Archimonde. They are both descended from the Eredar. Lots of players have wanted to play demons, and Draenei are the closest you can get to looking like an Eredar. They have these cool forehead features, and one of the customization features is switching around these facial features and the tendrils hanging beneath the chin and so on.

Q. A lot of players speculated that you would create an “ugly” race for the Alliance to balance out the “beautiful” Blood Elves for the Horde in order to help balance out the overall faction balance in the game. Is that so?

A. I’ve heard that a lot, that we would make an ugly Alliance race to make more people play Horde. But we can’t tank a race. We can’t say, “Let’s make it ugly so people won’t play it.” We want to make everything in this game as cool as possible. Our goal is to make something that people want to spend hours and hours playing.

But the artists’ take on the Draenei was very interesting. If you look at the silhouettes of the night elves, dwarves, humans and gnomes, they really wanted to create an interesting profile of the Draenei so that in a group shot you would have this big beefy guy on their side, which they didn’t have before. The Horde obviously had that with the Tauren, and the Alliance knew the fear of having this big Tauren running up to them with the big head and the big feet and so on, and we wanted to give that sense of intimidation to the other side.

http://www.nytimes.com/2006/05/09/technology/10warcraftqa.web...

Skrivet av JohnnyGreed:

Får alltmer känslan av att denna kontrollen är den ultimata lösningen om man vill spela FPS på konsoll!?!?!

Blev av någon anledning väldigt sugen på att skaffa en Wii när den släpps...

Det enda som stör mig är att den inte stöder HD-uplösning... Det är ju trots allt rätt vanligt med stora tvapparater numera och lågupplöst material ser då inte så roligt ut...

Jag är nyfiken på vad för HD-material det finns i dagsläget? Filmer? TV-Kanaler?

Wii - två nya titlar avslöjade

Jag yrkar på att sätta 18 års åldergräns på all form av pennor och papper. Tänk om någon ritar ett bröst på ett a4!

I princip alla har dessutom sugit på bröst ett antal månader som barn men så fort de visas i media så är det livsfarligt för barn att se dom.

Jag använder firefox eftersom den klarar av att rendera css ordentligt och har inte lika mycket säkerhetshål som IE vilket leder till att jag får mindre spyware/malware/virus.