Inlägg av lolBEEF

Inlägg som lolBEEF har skrivit i forumet

Ehhh, ja tack!

Mount & Blade.

Hade aldrig hört talas om det innan. Såg det i en sån där "bargain bin" på Game samma år som det hade släppts och fick det för typ 99 kr.

Fortfarande det spel som jag spelat längst i en sittning på runt 15-16 timmar. Jag glömde äta och dricka, gick bara på toa under den tiden. Det var lite lättare när man var 18 men minnet sitter kvar fortfarande av hur jag blev totalt uppslukad av ett spel för första gången.

Herregud. Så många goda minnen från Desperados I och II. Detta plus Evil Genius 2 är en underbar throwback till min barndom.

Får jag inte se Brick Top eller Turkish så blir det anarchy in the UK

Att jag vinner en FZ tävling där priset är en dator som kan hantera skiten.

Lär bli lite svårt att få igång VR-spel på min Surface Laptop 2.

Skrivet av Digital_Lifestyle:

Jag donerar redan pengar och datorkraft för att göra den här världen bättre, men vägrar acceptera att en (dålig) tjänst bestämmer hur mina pengar ska användas utan att okeja det med mig.

Sen är det inte min avsikt att sprida negativitet under dessa trista tider. Helt tvärtom. Så för de som sitter hemma och inte ens har netflix här är en nyckel till Assassin's Creed Origins (kräver Uplay och eventuellt humblebundle konto). Notera gärna om ni tagit den så andra slipper att slösa sin tid på att försöka.

https://www.humblebundle.com/gift?key=W36mRf2sF6hc3y8Z

Oj fan. Den tackar vi för kära du!

10/10 Korrekta svar!
Se där, en finsmakare! Är Geralt ditt mellannamn? Drömmer du om enhörningar?

Älskade ettan men tvåan lämnade mycket att önska.

Hoppas detta blir ett bra spel men kommer inte våga plocka upp det på release i alla fall.

Skrivet av Arzei:

Vad är en ballpark-budget för en AAA-titel från typ EA, Ubisoft, etc?

Hursomhelst så känner jag att SC-teamet behöver lära sig begreppet "feature freeze".

Idag? Mycket högre, men sen ska det sägas att säkert en tredjedel av AAA-spels massiva budget går till reklam och marknasföring. Eftersom SC överlever nästan exklusivt på "word of mouth" så slipper CIG att dumpa pengar på sånt.

"Jag tycker om knark, men vill inte att DU ska hålla på med det"

Ett tangentbord och en ratt-kontroll. Tangentbordet under en CS match och ratten när jag bara blev alldeles för involverad i Dirt Rally och växlade som Ken Block så jag råkade dra av växelspaken.

Nu när jag börjar närma mig 30 så tar jag regelbundna pauser och även lite lättviktsträning mellan åt och har gjort i ett par år. Men i tonåren kunde jag fan sitta i 5 timmar i sträck. Hade jag gjort det idag så hade jag haft så ont i benen och ryggen så jag vet inte vad.

Är själv typ etta (sen 97)! Hade ingen aning om att du hade det Tomas och roligt att så många andra öppnar upp sig om sjukdomen här!

Vänta, var inte Tyson Hesse han som gjorde Nipples the enchilada webcomic:en?

Edit:

Haha jo det var det fan.

Fattar verkligen inte varför Jaleel inte gör rösten. Han måste ju till och med nästan vara billigare än han som gör den nu.

Skrivet av gorbatjov:

Why?! Personligen föredrar jag helt klart spel utan kända ansikten.

Det är ju exakt samma position som Geoff Keighley fick så jag antar att detta bara är något för att smickra folk i branchen och kommer ha extremt lite med spelet att göra.

Störst till vilket sätt? För inte till yta eller platser om den "bara" är 7500 kvm då Rabo Esport Arena i Amsterdam är 10 000+ kvm.

@miffot: Vad är det du inte orkar?

Om de kan vara smarta och släppa detta på lite bättre plattformar och underlag istället för Uplay så hade det varit underbart. Hade definitivt använt mig av det inom mitt jobb på skolor om IT-killen inte hade varit tvungen att installera Uplay på alla datorer/paddor.

Detta känns bra men ett John Wick-spel med gameplay från Doorkickers hade varit helt jävla guld imo