Inlägg av lolBEEF

Inlägg som lolBEEF har skrivit i forumet

Föredrar trackIR själv. När jag spelade så testade jag trackIR i Star Citizen, ArmA2 och 3, och Assetto Corsa och det fungerade utmärkt.

Anderson Paak är ju också med

Tycker faktiskt det här är skitroligt. Har läst så mycket bajskastande från båda hållen. "CP2077 är sämst, bara buggar, det förtjänar ingenting". "Nej du spelar bara på en gammal konsol, skaffa en PC så funkar det bra." "Man ska inte behöva en 35 000 kr dator bara för att spela ett spel" etc. ad infinitum.

Samtidigt sitter jag här på min 13 tums arbetsdator för 7000 kr och spelar på Stadia på trådlöst internet de få timmarna jag kan få till och har skitkul. Det enda negativa jag kan säga just nu om Stadia är deras urusla spelutbud samt hutlösa priser från det jag är van vid när jag spelade mycket.

Första gången jag inte läser en recension inför ett spelsläpp som jag ser fram emot faktiskt, men vågar inte få några spoilers nu.

Det blir Stadia faktiskt. Fick inte tag i ett PS5 men byter nog till det när jag får ett nästa år.

Har denna Beholdern på benet.

Ehhh, ja tack!

Mount & Blade.

Hade aldrig hört talas om det innan. Såg det i en sån där "bargain bin" på Game samma år som det hade släppts och fick det för typ 99 kr.

Fortfarande det spel som jag spelat längst i en sittning på runt 15-16 timmar. Jag glömde äta och dricka, gick bara på toa under den tiden. Det var lite lättare när man var 18 men minnet sitter kvar fortfarande av hur jag blev totalt uppslukad av ett spel för första gången.

Herregud. Så många goda minnen från Desperados I och II. Detta plus Evil Genius 2 är en underbar throwback till min barndom.

Får jag inte se Brick Top eller Turkish så blir det anarchy in the UK

Att jag vinner en FZ tävling där priset är en dator som kan hantera skiten.

Lär bli lite svårt att få igång VR-spel på min Surface Laptop 2.

Skrivet av Digital_Lifestyle:

Jag donerar redan pengar och datorkraft för att göra den här världen bättre, men vägrar acceptera att en (dålig) tjänst bestämmer hur mina pengar ska användas utan att okeja det med mig.

Sen är det inte min avsikt att sprida negativitet under dessa trista tider. Helt tvärtom. Så för de som sitter hemma och inte ens har netflix här är en nyckel till Assassin's Creed Origins (kräver Uplay och eventuellt humblebundle konto). Notera gärna om ni tagit den så andra slipper att slösa sin tid på att försöka.

https://www.humblebundle.com/gift?key=W36mRf2sF6hc3y8Z

Oj fan. Den tackar vi för kära du!

10/10 Korrekta svar!
Se där, en finsmakare! Är Geralt ditt mellannamn? Drömmer du om enhörningar?

Älskade ettan men tvåan lämnade mycket att önska.

Hoppas detta blir ett bra spel men kommer inte våga plocka upp det på release i alla fall.

Skrivet av Arzei:

Vad är en ballpark-budget för en AAA-titel från typ EA, Ubisoft, etc?

Hursomhelst så känner jag att SC-teamet behöver lära sig begreppet "feature freeze".

Idag? Mycket högre, men sen ska det sägas att säkert en tredjedel av AAA-spels massiva budget går till reklam och marknasföring. Eftersom SC överlever nästan exklusivt på "word of mouth" så slipper CIG att dumpa pengar på sånt.

"Jag tycker om knark, men vill inte att DU ska hålla på med det"

Ett tangentbord och en ratt-kontroll. Tangentbordet under en CS match och ratten när jag bara blev alldeles för involverad i Dirt Rally och växlade som Ken Block så jag råkade dra av växelspaken.

Nu när jag börjar närma mig 30 så tar jag regelbundna pauser och även lite lättviktsträning mellan åt och har gjort i ett par år. Men i tonåren kunde jag fan sitta i 5 timmar i sträck. Hade jag gjort det idag så hade jag haft så ont i benen och ryggen så jag vet inte vad.

Är själv typ etta (sen 97)! Hade ingen aning om att du hade det Tomas och roligt att så många andra öppnar upp sig om sjukdomen här!

Vänta, var inte Tyson Hesse han som gjorde Nipples the enchilada webcomic:en?

Edit:

Haha jo det var det fan.